Ciolacu despre tragedia de la Odorheiu Secuiesc: “Cei vinovați vor plăti, fără nicio excepție”

Distribuie pe:

Premierul Marcel Ciolacu a declarat marți, la Olt, cu referire la cazul internatului Liceului “Tamasi Aron” din Odorheiu Secuiesc care s-a prăbușit parțial în cursul zilei de luni, că este în derulare o anchetă, iar cei vinovați vor plăti, fără nicio excepție.

“Astăzi, doamna ministru al Educației se va deplasa acolo, ca să vadă locurile pentru ceilalți copii. Așteptăm ancheta. Cred că eram împreună cu domnul președinte Nicolae Ciucă când domnul Arafat a anunțat producerea acestui eveniment tragic. Important este să luăm măsuri, câte una, câte una încercăm să le închidem. Nu știu dacă se confirmă că s-au făcut anumite lucrări în zonă.

Categoric că cei vinovați vor plăti, fără nicio excepție. Un copil și-a pierdut viața și am văzut cu toții ce s-a întâmplat. Pe zona executivă s-au luat toate măsurile și am salvat o fetiță, care a fost scoasă de sub dărâmături tot în stop cardiac și, foarte curând, chiar dacă a fost descoperit al patrulea copil, un băiețel, el nu a mai putut fi salvat”, a declarat Marcel Ciolacu.

Luni, un perete al internatului Liceului “Tamasi Aron” din Odorheiu Secuiesc s-a prăbușit, sub dărâmături fiind prinși patru elevi cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani. Un băiat de 17 ani a decedat, iar ceilalți trei au ajuns la spital. (Agerpres)

Lasă un comentariu