MAGIA CRĂCIUNULUI LA CRRN LUDUȘ

Distribuie pe:

Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, și sosirea darnicului Moș Crăciun a fost sărbătorită de cei 150 de rezidenți și angajați ai Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică din Luduș împreună cu zeci de invitați din oraș, din județul Mureș și din județul Alba.

Le-au adus iubire părintească, mângâiere sufletească și daruri așteptate elevi și profesori de la Liceul Tehnologic, grupul de pensionari din Târgu Mureș, părintele lor duhovnic, Liviu Bucea, primarul orașului, Ioan Cristian Moldovan, doamnele Gina Căliman, directoarea D.G.A.S.P.C. Mureș, Viorica Sand, șeful CIA din Căpușul de Câmpie, însoțită de un numeros grup de colindători, Teodora Săcălean, gazetar și moderator TV, Olivia Cămărășan, șeful C.I.S. de la Mănăstirea Dumbrava, județul Alba, însoțită de mulți și talentați colindători, binevoitorii patroni, sponsori ai luminatei sărbători, reprezentanții Consiliului Local Luduș. Invitații surpriză au fost mult îndrăgiții interpreți de muzică populară și sacră Mihaela și Ciprian Istrate, însoțiți de instrumentiștii inginer Ovidiu Crețu, juniorul Ovidiu Crețu, studentul Andrei Ciprian, tânărul Răzvan, fiul Mihaelei și, prin intermediul internetului, eleva Mihaela Istrate. Răsplătiți cu fructe, colăcei și alte daruri, grupuri, grupuri de rezidenți cu talent literar și ureche muzicală, îndrumați de doamne și domni angajați, i-au încântat pe invitați cu recitări, scenete și colinde.

Pe parcursul a trei ore, au fost numeroase perioadele de timp în care rezidenții și angajații Centrului au înălțat împreună cu invitații colindele de preamărire a pruncului Iisus Hristos, a Sfintei Fecioare Maria Născătoare de Dumnezeu și a darnicului Moș Crăciun.

Animatorul și sufletul sărbătorii de la C.R.R.N. Luduș a fost același remarcabil om cu idei dintotdeauna, șeful Centrului, Ovidiu Baghiu, care le-a sugerat invitaților: “În aceste zile să fim mai buni, veseli, empatici, mai aproape de semenii noștri, în mod deosebit, de semenii aflați la nevoie”.

TEXT: MIRCEA GHEBOREAN FOTO: SEBASTIAN CĂPUȘAN

Lasă un comentariu