Patrick Pescaru, sportiv CSU Târgu Mureș, noul Campion Național la Ciclocross, categoria U23

Distribuie pe:

Patrick Pescaru, multiplu campion național în probele pe două roți, cel mai nou membru al echipei de ciclism CSU Scott, de la Clubul Sportiv Universitar Târgu Mureș, a câștigat duminică, 14 ianuarie 2023, la Porumbacu de Sus, titlul de campion național la ciclocross, la categoria sub 23 de ani.

Sportivul a reușit să se impună și în clasamentul general, cu un parcurs de invidiat pe durata întregii curse, demonstrând abilități tehnice excepționale, efort susținut și siguranță.

Porumbacu CX Race 2024 a fost găzduit cu ospitalitate de ACS Living Bike, sub egida Federației Române de Ciclism. Organizatorii au pus la dispoziția participanților un traseu demn de o cursă de ciclocros, “probabil cea mai grea cursă din sezon”, a declarat Patrick Pescaru la linia de finish.

În momentul de față, Patrick Pescaru este lider și în cadrul Cupei României la Ciclocros, competiție care își continuă parcursul anul acesta cu ultima etapă, pe 20 ianuarie, la Vatra Dornei. În aceeași zi, sportivul va participa și la prima ediție a Campionatului Balcanic de Ciclocros.

Compartimentul Relații Publice UMFST

Lasă un comentariu