Casa Națională de Pensii a publicat lista unităților și prețul biletelor de tratament. Prima serie începe din 19 februarie

Distribuie pe:

Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) anunță faptul că prima serie de bilete, asigurate în unitățile de tratament din proprietatea CNPP, începe în data de 19 februarie 2024. Ca în fiecare an, CNPP va încheia contracte cu alți operatori economici din turism, astfel că listei unităților aparținând CNPP se vor adăuga și noile unități.

Mai jos, în tabel, publicăm lista unităților din proprietatea CNPP și prețul integral al biletelor de tratament din unitățile aparținând Societății de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă (TBRCM) SA În 2024, bilete de tratament, care includ tariful pentru 12 zile de tratament balnear, vor fi repartizate pe maximum 19 serii, pentru un sejur de 16 zile.

Pot solicita bilete de tratament pensionarii și asigurații sistemului public de pensii, iar un procent de maxim 15% din numărul total al biletelor va fi acordat, gratuit, beneficiarilor unor legi speciale cu caracter reparatoriu, precum și persoanelor care au suferit accidente de muncă sau boli profesionale. (D.B.)

Dragoș Bardoși

TABEL CU PREȚUL INTEGRAL AL BILETELOR DE TRATAMENT PE ANUL 2024 PENTRU TBRCM SA

Lasă un comentariu