A fost publicat calendarul admiterii 2024 la UMFST “G.E. Palade” Târgu Mureș

Distribuie pe:

Oficiul pentru Admitere, UMFST “G.E. Palade” Târgu Mureș, a publicat calendarul admiterii, sesiunea iulie 2024.

“Dacă vrei să te dezvolți în spațiul cunoașterii oferit de facultățile de Medicină, Medicină în Limba Engleză, Medicină Dentară, Farmacie, Inginerie și Tehnologia Informației, Științe și Litere «Petru Maior» sau Economie și Drept, poți alege din portofoliul bogat al programelor de studii universitare de licență, la care se organizează examen de admitere sau concurs de dosare”, au transmis cei de la universitate.

Conform calendarului, la Facultatea de Medicină: Medicină generală, Medicină Militară, Asistență medicală generală, Asistență medicală generală - extensia Bistrița, Nutriție și dietetică, Balneofiziokinetoterapie și recuperare, Facultatea de Medicină Dentară: Medicină Dentară, Tehnică dentară, Tehnică dentară - Bistrița, Facultatea de Farmacie: Farmacie, Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic, Asistență de farmacie - Bistrița înscrierile pentru admitere se vor face în perioada 13 iulie 2024, ora 8.00 - 18 iulie 2024, ora 12.00.

La Programele de studiu de licență: Chimie medicală, Chimie tehnologică și programele facultăților: Inginerie și Tehnologia Informației, Științe și Litere “Petru Maior”, Economie și Drept înscrierile vor avea loc în perioada: 20 iulie 2024, ora 8.00 - 24 iulie 2024, ora 12.00.

Iar în perioada 20 iulie 2024, ora 8.00 - 23 iulie 2024, ora 12.00 - sportivii de performanță care se înscriu la programul “Educație fizică și sportivă.”

Pentru detalii suplimentare puteți consulta pagina de internet a UMFST “G.E. Palade” din Târgu Mureș accesând următoarea adresă

și apoi secțiunea Admitere 2024.

Lasă un comentariu