Demisie din Consiliul Local Târgu Mureș

Distribuie pe:

Consilierul local Pápai László Zsolt (Partidul Oamenilor Liberi POL) și-a depus demisia din cadrul Consiliului Local al municipiului Târgu Mureș, ieri, la finalul ședinței extraordinare în care a fost adoptat bugetul orașului.

“Sitmati colegi, aceasta este ultima ședință din acest mandat la care am participat. Doresc să îmi înaintez demisia din funcția de consilier local. Țin să menționez că atmosfera de lucru din acest consiliu este mult mai pozitivă decât cea din mandatul precedent și vă mulțumesc pentru acest lucru. M-am simțit apreciat, iar părerea mea a fost ascultată, mai ales în comisii. Îi doresc succes persoanei care mă va urma și sper să ne vedem cu bine în următorul mandat”, a declarat consilierul.

Activitatea sa a fost apreciată de cei mai mulți consilieri prezenți ieri la ședință care au apreciat activitatea sa.

Pápai László Zsolt a fost consilier local și în mandatul trecut, însă doar spre finalul acestuia.

Următorul consilier de pe lista POL este Veress Beáta, pe locul 4 din lista candidaților la alegerile locale din 2020, urmată, pe locul 5, de Dan Mașca. În timpul acestui mandat, un alt consilier POL a demisionat din Consiliul Local Târgu Mureș, Radu Bălaș, care s-a aflat pe locul 1 pe listă.

Dragoș Bardoși

Lasă un comentariu