Teatrul Național Târgu Mureș - Compania “Liviu Rebreanu”, sâmbătă, 24 februarie, Sala Mică, ora 19.30 - “Niște fete” de Neil LaBute

Distribuie pe:

Regizoarea Laura Moldovan, cunoscută publicului mureșean pentru spectacolele de succes “Toate mi se întâmplă numai mie” de Mihai Ignat și “Detectorul de minciuni” de Vasili Sigarev aduce pe scena Sălii Mici un text semnat de unul dintre cei mai cunoscuți dramaturgi americani contemporani - Neil LaBute - și o distribuție de excepție.

Piesa lui Neil LaBute explorează dinamica tensionată dintre sexe, relațiile complicate dintre motivațiile acestora și propriile temeri sau lașități, dar și efectul pe care trecerea timpului îl are în viețile oamenilor. “Niște fete” e o comedie amară despre destinele a cinci femei de vârste și din locuri diferite, legate de un bărbat care le-a marcat existența.

“Niște fete sau posibil și imposibil, asumare și introspecție, căsătorie și carieră. Într-o societate în care relațiile interumane se clădesc și se prăbușesc ușor, când ambițiile sau lipsa de asumare a propriilor fapte schimbă destine, LaBute testează cât de subțire e linia dintre corect și incorect și, mai ales, cât de ușor se trece granița dintre ele având ca singur scop succesul”, afirmă Laura Moldovan, regizoarea spectacolului.

Din distribuție fac parte actorii: Theo Marton, Delia Bălașa, Dana Pancu, Gabriela Bacali, Loredana Dascălu, Steliana Bălăcianu și Dorothea Moldovan.

Scenografia - Irina Chirilă, traducerea textului - Bogdan Budeș, regia tehnică - Teodora Crăciun.

Biletele pot fi achiziționate online de pe

https://teatrunational.biletmaster.ro/.../4400.../Niste-fete

Lasă un comentariu