ZODIACUL CHINEZESC ÎN ANUL DRAGONULUI DE LEMN

Distribuie pe:

Potrivit zodiacului chinezesc, 2024 este anul Dragonului de Lemn, începe în 10 februarie și va aduce autoritate, prosperitate și noroc. Astrologica.ro afirmă că alăturarea dintre semnul Dragonului și elementul Lemn face ca noul an să fie unul prosper, marcat de evoluție și perfect pentru noi începuturi.

Dragonul de Lemn este recunoscut pentru calitățile sale excepționale de lider, ceea ce înseamnă că cele 12 zodii vor simți un impuls puternic de a prelua inițiativa și de a-și asuma roluri de conducere, fie în carieră, fie în proiectele personale, 2024 fiind un an în care ambiția, curajul și dorința de a reuși sunt la cote excepțional de înalte.

ȘOBOLAN (cei născuți în anii 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Pentru persoanele născute sub semnul Șobolanului, anul Dragonului de Lemn va aduce șanse pentru noi locuri de muncă sau modalități de a se dezvolta în carieră. Totuși, Șobolanii trebuie să fie atenți cu banii. Este foarte posibil să încheiați anul câștigând mai mulți bani decât ați avut în anii precedenți, însă la fel de posibil este să crească și cheltuielile.

În dragoste și relații, există probabilitatea crescută a unei noi șanse. Este o idee bună să vă concentrați pe a avea conexiuni stabile și sigure, iar atunci când faceți alegeri să vă luați timp de gândire, să nu vă grăbiți. Nativii singuri se pot aștepta să întâlnească parteneri romantici sau, în unele cazuri, să reaprindă o relație din trecut. În acest caz, așteptați-vă ca noile aventuri amoroase să fie de scurtă durată și, după aprilie, să fie înlocuite cu o relație mai durabilă sau mai serioasă. Anul 2024 este și perioada în care veți afla motivele pentru care unele lucruri pe care le-ați început în ultimii ani nu funcționează și luați măsuri.

BOU (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Conform previziunilor chineze, anul 2024 este unul promițător pentru cariera acestor nativi, cu progrese constante și rezultate bune. Ei se pot aștepta la noroc și la rezultate pozitive în chestiuni monetare. În general, în acest an, norocul vine foarte ușor și se vor putea descurca bine la locul de muncă, în a avea relații bune și de a avea grijă de ei înșiși.

În dragoste și relații, lucrurile se îmbunătățesc, dar este important să echilibrați viața profesională cu cea personală. Un plan bun și solid de viitor vă va catapulta în direcția corectă. Dacă vă ies în cale mai multe obstacole, unele interne și altele externe, le veți putea depăși cu brio ținându-vă strâns de planificarea inițială, fără teamă că veți fi dezamăgiți. Orice acțiune pe care o faceți în acest an activează norocul și sincronicitatea în viața voastră.

TIGRU (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Anul 2024 va aduce vești pozitive pe plan profesional. Va fi un an plin cu de toate, de aceea ești sfătuit să fii precaut și să nu grăbești lucrurile fără a face cercetări amănunțite. Fii foarte atent la locul de muncă, trebuie să știi să rezolvi problemele de relaționare cu o bună comunicare și trebuie să ai grijă să îți ții nervii sub control. Relațiile de muncă nu vor fi foarte armonioase în acest an. Este posibil să experimentați unele conflicte și frustrări. Acest lucru va face din muncă o sursă majoră de stres pentru Tigri, dar și o șansă unică să atragă câștiguri uriașe.

În viața romantică, există multe provocări și mari șanse de a pune bazele unei relații de lungă durată. Nu trebuie decât să ai inima deschisă, să fii sincer și să nu ascunzi eventualele lucruri care te indispun la partener.

IEPURE (1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Anul Dragonului de Lemn arată grozav pentru oamenii născuți sub acest semn, cu multe șanse de a crește în carieră. O să vă descurcați bine la locul de muncă, dar aveți grijă să gestionați relațiile cu calm. Ați putea avea unele provocări în ceea ce privește educația, procesul de învățare, acumularea de informații, pentru care va fi nevoie de un efort suplimentar. Gândiți totul la rece, lucid, și astfel veți putea gestiona toate provocările care apar. Este important să aveți grijă de sănătate și trebuie evitate îndestularea, mâncarea multă și exagerările alimentare.

În domeniul iubirii și al relațiilor, ar putea exista o tendință de a acționa impulsiv și de a simți emoții intense, care v-ar putea crea neplăceri. Rămâneți calm, gândiți-vă înainte de a reacționa și acordați-vă un moment de răgaz pentru a lua cele mai bune decizii.

DRAGON (1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024)

Pentru Dragon, 2024 este un an al creativității și al multor idei noi, dar este important să rămâi cu picioarele pe pământ și să eviți să fii prea arogant. Din punct de vedere financiar, vei câștiga peste așteptări, însă dacă bagi banii în investiții riscante poți rămâne cu ușurință fără ei. Noroc că tu ești un nativ cumpătat de fel, așa că îți vei păstra finanțele la loc sigur.

În relații, este foarte important să îți ții egoul sub control. A fi prea mândru poate cauza probleme. Dragonul este renumit pentru loialitatea și apropierea de cei dragi, iar anul acesta se consolidează relațiile și se întăresc legăturile cu membrii familiei. Cuplurile care plănuiesc să aibă un copil și să întemeieze o familie vor avea mare succes, iar Dragonii singuri se vor bucura de noroc chiar și la întâlniri pe nevăzute.

ȘARPE (1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Cei născuți sub semnul Șarpelui vor avea parte de creștere personală și de transformări în bine de-a lungul anului Dragonului de Lemn. Calitățile naturale ale acestor persoane vor fi foarte bine completate de numeroase oportunități pe plan personal și profesional. Însă nativii Șarpe trebuie să rămână flexibili și să îmbrățișeze schimbările apărute pentru a avea succes. Vor traversa o perioadă fastă din punct de vedere financiar, însă trebuie să rămână precauți și să evite riscurile inutile. Acesta este un an bun pentru economii și investiții pe termen lung.

În dragoste și relații, ei trebuie să învețe să își exprime sentimentele, dar și să asculte doleanțele celor din jur, iar această comunicare în ambele direcții trebuie bazată pe loialitate, sinceritate și deschidere emoțională. Nativii Șarpe sunt plini de șarm și au personalități atragătoare, hipnotice, având mulți susținători, adepți și admiratori. Cu toate acestea, ei întâmpină adesea dificultăți în a găsi dragostea adevărată. Pentru a menține relații sănătoase, trebuie să rămână modești, dar pozitivi, ceea ce îi va duce și spre împlinirea în dragoste.

CAL (1942,1954,1966,1978,1990, 2002, 2014)

Nativilor Cal, anul Dragonului de Lemn le aduce câteva schimbări însemnate și oportunități care nu pot fi ignorate. Caii sunt recunoscuți pentru spiritul lor liber,

descătușat, pentru că sunt veseli și îndrăzneți, iar 2024 va reprezenta un an plin de energie și putere. În consecință, Caii vor identifica numeroase oportunități și noi căi de a se împlini, însă trebuie să se aproprie treptat de aceste noi uși deschise, să nu se arunce cu capul înainte și să nu ia decizii impulsive. În ceea ce privește finanțele, Caii au parte de stabilitate și abundență, însă această stare privilegiată este atinsă prin strădanii susținute și cu multă muncă.

În relațiile cu ceilalți, este posibil să se nască conflicte și neînțelegeri, iar Caii trebuie să dea dovadă de calm și maturitate pentru a le depăși, însă odată ce problemele sunt depășite se vor bucura de consolidarea conexiunii cu oamenii dragi din viața lor, se vor simți împliniți și se vor bucura de parcă li s-a luat un văl de pe ochi și inimă.

CAPRĂ (1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Capra se va potrivi cel mai bine cu anul Dragonului de Lemn, care le aduce mai multă vitalitate și motivație pentru aspirațiile lor artistice și pentru a se descopere pe ei înșiși. Nativii vor face schimbări substanțiale în viața lor. Poate fi vorba de îmbrățișarea unei noi cariere, de a descoperi un nou hobby, sau de a vizita locuri noi și exotice. Vor avea succes în orice își propun și, în plus, vor dispune și de bani suficienți.

Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt oameni calzi, empatici și plini de compasiune, care adesea pun nevoile celor din jur înaintea propriilor nevoi. O astfel de atitudine se poate dovedi dăunătoare pentru ei înșiși pe termen lung, dar 2024 va fi anul în care vor găsi echilibrul între propriile dorințe și dorințele celor dragi.

MAIMUȚĂ (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Maimuța trebuie să se aștepte la un 2024 dinamic, plin de oportunități, dar și de obstacole. Nativii din această zodie vor trebui să fie foarte precauți și să jongleze printre toate aceste schimbări rapide de decor chiar ca o maimuță adevărată. Vor putea depăși provocările legate de job și de viața profesională prin multă atenție, muncă susținută și determinare. De asemenea, ei trebuie să se concentreze pe a crea legături cât mai puternice cu șefii și colegii lor. Partea financiară se dovedește una schimbătoare în 2024, de aceea Maimuțele trebuie să evite cheltuielile excesive și riscurile inutile.

Pe plan relațional, urmează o perioadă plină de surprize plăcute. Cei apropiați vor simți nevoia de spontaneitate din partea nativilor Maimuță și le vor aprecia adevărul și autenticitatea pe plan relațional. Niciun nor nu se arată pe cerul iubirii lor.

COCOȘ (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Cocoșii sunt persoane extrem de muncitoare, cu personalități încrezătoare și exuberante. Ei vor avea ocazia să își exerseze aceste calități din plin pentru a gestiona provocările și oportunitățile unor schimbări bruște. Se anunță multe avantaje legate de carieră și de bani, dar și în viața personală. Munca susținută le va fi recunoscută, iar compensările financiare vor fi pe măsură. Important este să rămână concentrați, să persevereze și să dea dovadă de adaptabilitate.

În dragoste, relațiile lor se vor consolida, vor trece la alt nivel, fie prin căsătorie, fie prin venirea unui copil pe lume. Se vor simți împliniți și fericiți pentru că au ajuns pe aceeași lungime de undă cu partenerul, cu care se înțelege doar din priviri. Fericiți vor fi și ceilalți membri de familie, părinții și bunicii amintindu-și cu drag de propria tinerețe.

CÂINE (1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Anul Dragonului de Lemn va aduce căștig și profituri însemnate în viața nativilor Câine, care trebuie să își păstreze încrederea în sine, să apeleze la rațiune și la corectitudine. Riscurile calculate sunt cheia succesului, dar ele trebuie însoțite de economii mici și dese. După toată munca depusă, Câinii vor primi recunoaștere și admirație din partea colegilor și a superiorilor, de aceea trebuie să rămână pozitivi și să se bucure de succes.

Pe de altă parte, Câinele reprezintă dăruire, fidelitate, încredere și perseverență, atuuri care îi facilitează relațiile personale. În Anul Dragonului de Lemn, Câinii pot deveni logodnici, soți sau tați, având inimile deschise către împlinirea în cuplu și punând pe primul plan sentimentele, nu nevoile materiale.

PORC (1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Anului Dragonului de Lemn poate fi un an plin de neprevăzut pentru nativii Porc în ceea ce privește finanțele și cariera. Însă ei au abilitățile necesare pentru a privi aceste schimbări neașteptate ca pe niște oportunități. Nu vor ezita să caute sprijin pentru a trece cu bine peste obstacole și vor reuși. Se vor împlini, atât din punct de vedere profesional, cât și financiar, dând dovadă de seriozitate și perseverență.

Partea sentimentală va fi cu suișuri și coborâșuri. Relațiile existente pot necesita efort și comunicare pentru a depăși provocările, în timp ce relațiile noi au potențialul de a înflori. Este esențial ca nativii Porc să promoveze înțelegerea, empatia și compromisul în relația de cuplu, acordând, totodată, prioritate îngrijirii de sine și bunăstării emoționale. Nativii ar trebui să cultive legături puternice cu cei dragi și să participe la activități sociale care le aduc bucurie și împlinire. (L.P.)

Lucreția Pop

(Sursa foto: freepik.com)

Lasă un comentariu