La UMFST ,,G.E. Palade” Târgu Mureș “Vreau să fiu antreprenor”

Distribuie pe:

În cursul acestei săptămâni, Facultatea de Economie și Drept din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureș, în parteneriat cu Romanian Business Leaders, a organizat un eveniment dedicat promovării proiectului “Vreau să fiu antreprenor”.

Cu acest prilej, studenții de la programele de studii Management și economia comerțului, turismului și serviciilor au dezbătut, alături de doi reprezentanți ai mediului antreprenorial local, Andrei Gușan și Toni Ungureanu, teme privind viziunea în afaceri, provocările de leadership și tranziția de la rolul de angajat la cel de antreprenor, perspective esențiale despre statutul de antreprenor și avantajele mentoratului în dezvoltarea și consolidarea unei afaceri, informează reprezentanții universității mureșene.

“A fost o oportunitate pentru studenții noștri de a învăța direct de la cei cu experiență în lumea antreprenorială. Ne dorim ca studenții să-și valorifice cunoștințele și inspirația dobândite în construirea propriei traiectorii către antreprenoriat și împlinire profesională”, a precizat asist. univ. dr. Ioan-Bogdan Bacoș, organizatorul activității.

Directorul Departamentului de Științe economice ED1, prof. univ. dr. Mihaela Kardos, a transmis: “Dezvoltarea competențelor antreprenoriale și crearea unui mediu stimulativ pentru studenți se regăsesc printre prioritățile noastre, de aceea ne bucurăm ori de câte ori avem ocazia de a le facilita întâlniri directe cu oameni care să-i inspire, să își dorească să fie antreprenori”.

(B.B.)

Lasă un comentariu