Turnee de Șah Rapid - PION CAMPION și PION CAMPION JUNIOR

Distribuie pe:

CS Juvenes a anunțat deschiderea circuitului de turnee de șah rapid “Pion Campion” pentru anul 2024, marcând, astfel, începutul de primăvară cu o competiție vibrantă dedicată atât jucătorilor avansați, cât și juniorilor.

Astăzi, 9 martie, Turneul “Pion Campion” se deschide adulților și juniorilor cu un nivel avansat de joc, la sediul Juvenes (din Piața Republicii nr. 47, Tg-Mureș).

Duminică, 10 martie, Turneul “Pion Campion Junior” va fi dedicat exclusiv juniorilor, promovând talentele tinere în lumea șahului. Locația rămâne aceeași.

Ritmul de joc va fi cel de șah rapid, fiecare participant având la dispoziție 12 minute, plus un increment de 5 secunde per mutare. Turneele sunt deschise atât jucătorilor legitimați, cât și celor nelegitimați. Participanții se pot aștepta la premii consistente, o sală de joc de înaltă calitate, apă și mici gustări pentru a menține nivelul de energie pe parcursul competiției. Încurajăm toți doritorii să se înscrie din timp, utilizând platforma online https://pioncampion.ro, pentru a facilita organizarea eficientă a turneului, au precizat organizatorii.

Lasă un comentariu