Competiție pe teme de turism european

Distribuie pe:

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) invită organizațiile de Management al Destinației, autoritățile publice locale și județene, asociațiile și ONG-urile de profil, rutele cultural turistice, muzeele sau festivalurile din România să intre în competiția europeană “Destination of Sustainable Cultural Tourism Awards”. Într-un comunicat dat publicității, MEAT precizează că tema acestei ediții este “Colaborarea europeană pentru destinații turistice culturale inteligente și durabile”, premiile urmând a fi acordate destinațiilor care au obținut rezultate semnificative în ce privește îmbunătățirea experienței turiștilor, respectarea tradițiilor și implicarea comunităților locale. Termenul pentru înscrieri este 1 iunie.

Competiția are ca scop încurajarea dezvoltării practicilor durabile în domeniul turismului cultural din destinațiile europene.

Anunțarea câștigătorilor va avea loc în cadrul unei ceremonii oficiale de premiere, care se va desfășura în timpul celei de-a 17-a Conferințe Internaționale pentru Turism Cultural, în perioada 23-26 octombrie, la Dublin. (I.S.)

Ileana Sandu

Lasă un comentariu