Cercetători renumiți în domeniul neuropatologiei, prezenți la evenimentul științific organizat de UMFST

Distribuie pe:

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureș găzduiește, în perioada 22-24 aprilie 2024, un eveniment științific în domeniul neuropatologiei și neuroștiințelor, intitulat “Teaching workshop of the ISN and a course in Neuropathology and Neuroscience”, care se va bucura de prezența unor cercetători renumiți din țară și din străinătate, nume importante în domeniul neuropatologiei.

“Acest eveniment este organizat cu scopul de a dezvolta neuropatologia din România din punct de vedere clinic și științific și va acoperi toate subdomeniile principale ale neuropatologiei. Astfel, va avea secțiuni dedicate tumorilor intracerebrale, bolilor neurovasculare, nervilor periferici și țesutului muscular, precum și epilepsiilor. Eu sper ca interesul generat și stimularea intelectuală a participanților să ducă în viitor la o serie de evenimente focusate pe fiecare subdomeniu. Evenimentul se adresează atât anatomopatologilor, dar poate fi de interes și pentru cei care se specializează în neurologie și neurochirurgie”, a transmis prof. univ. dr. Roxana Cărare, cofondator al Institutului BRAIN și unul dintre organizatorii evenimentului științific.

Evenimentul va avea loc la Centrul UNiX, iar deschiderea oficială a acestuia va avea loc luni, 22 aprilie 2024, ora 9.00.

Lasă un comentariu