Péter Ferenc: Candidez pentru un nou mandat cu întreaga responsabilitate a celor opt ani în care am condus Consiliul Județean Mureș

Distribuie pe:

Organizația UDMR Mureș a depus astăzi 25.000 de semnături de susținere pentru candidatura lui Péter Ferenc la președinția Consiliului Județean Mureș și pentru candidații Uniunii la Consiliul Județean.

Péter Ferenc a declarat că noul mandat reprezintă pentru el atât o provocare, cât și o mare responsabilitate. În discursul său, el a subliniat rezultatele din ultimii opt ani, rezultate care au fost obținute prin voința și forța comună a maghiarilor și românilor, în beneficiul tuturor membrilor comunității.

Vorbind despre planurile sale pentru următorii 4 ani, președintele a declarat: “Avem un interes comun în a reabilita și moderniza o parte semnificativă din rețeaua de drumuri județene în următorii patru ani. Este necesar să rezolvăm problema parcării de lângă Spitalul Județean de Urgență. Avem un interes comun în a aduce apă curentă în casele a aproape 70.000 de locuitori din județ în următorii patru ani”.

Reflectând asupra mizei viitoarelor alegeri, Péter Ferenc a declarat: “Numai noi putem înțelege cu adevărat problemele oamenilor care locuiesc aici. Privit de la un birou din București sau din Bruxelles, suntem doar un județ pe hartă”.

Cu toate acestea, el a subliniat că trebuie să fim prezenți la Bruxelles pentru a spune ce ne dorim. Trebuie să ne păstrăm locul în Parlamentul European, astfel încât să putem profita la maxim de resursele care ne sunt alocate.

Președintele a făcut declarații alături de candidații UDMR la funcția de consilieri județeni și candidații la funcția de primar ai Uniunii, a cerut alegătorilor să fie prezenți la alegerile din 9 iunie, să aleagă predictibilitatea, pentru ca în niciun fel să nu cădem pradă jocurilor politice a reprezentanților teritoriali din marile partide.

“Drumul este pregătit și mergem mai departe pentru a menține județul Mureș pe drumul dezvoltării!” - a subliniat Péter Ferenc, candidatul UDMR pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș.

Pe lista candidaților UDMR Mureș pentru Consiliul Județean se află următoarele persoane :

1. Csibi Attila Zoltán

2. Péter Ferenc

3. Portik Vilmos László

4. Szabó Árpád

5. Kedei Pál Elõd

6. Szász Izolda

7. Tamási Zsolt József

8. Kupás János

9. Nagy András

10. Kovács Róbert Zsolt

11. Bíró Csaba Szilveszter

12. Bartha Mihály

13. Szabó Albert

14. Balogh József

15. Ilyés Lóránd

16. Ötvös Koppány Bulcsú

17. Kelemen Szabolcs

18. Petru Zelariu

19. Böjte András

20. Kocsis Csaba

21. Vajda György

22. Dósa Sándor

Lasă un comentariu