Casă, dulce casă

Distribuie pe:

ORIZONTAL: 1) Construcție la țară cu 2 camere. 2) Curentă la bloc (pl.) - Ghimpele din casa soacrei. 3) Casă, dulce casă - Târât cu o cârpă prin casă. 4) Casa scării. 5) Americanul care ne cântă “Casa mâncărurilor” - Corpul din casa ororilor. 6) Un sfânt din casa musulmanilor - Casa diavolului - Fiecare cu casa lui. 7) Net la canton! - Din vremuri de demult. 8) Proprietate personală cu patru camere - Casa sportivilor. 9) Una din Botiza! - Se roagă în Casa Domnului. 10) Plus de casă - Palatul din care a ieșit calul!

VERTICAL: 1) Casa nimănui. 2) Intrarea în apartament! - Își tine postul, deși e singur în casă. 3) A recondiționa o cameră - Trece pe lângă casele oșenilor... la marchiză! 4) Afișate în vitrină la tribunal! - Puse la păstrat în cămară! 5) Omul cu casa plină - Fata de la cantină! 6) Casa de vis - Zidurile palatului! 7) În centru la Senat! - Lucrează la CASA ALBĂ (pl.). 8) Blocul în care nu se poate locui - Acoperișul la oșeni. 9) Merge pe roți fără camere - Deschide casa. 10) Construcție cu camere circulare.

Dicționar. GUPI, ISA.

GH. HUZA

Dezlegarea careului “Măgarul lui Balaam”, apărut în 17 aprilie 2024: PERRAULT, RA, ISUS, KRILOV, TORDAI, RUMI, APA, RIAL, AC, G, LBA, HEINE, OT, OBOR, HAN, RUSI, CEHA, N, ARMENI, O, BA, CARAMAGNA, FILIP, PERSI, HAT, INCARCA.

Lasă un comentariu