Creatoarea de modă Luminița Balazs: “Alegerea vestimentației pentru sărbătorile pascale este la fel de importantă ca oricare dintre pregătirile din Săptămâna mare”

Distribuie pe:

Iubitoare de artă și frumos, în octombrie 2015, târgumureșeanca Luminița Balazs deschidea primul Showroom ,,Galeria de Stil Luminița Balazs”. Atelierul ei de creație este locul în care pot fi admirate poveștile care prind viață. Creațiile sale sunt realizate cu măiestrie și pasiune, fiind dedicate femeilor pentru care eleganța, rafinamentul și finisajele rochiilor sunt neprețuite. “Fiecare rochie are o poveste, fiecare femeie care calcă pragul Galeriei are propria-i poveste care îi îmbracă trupul și îi face sufletul să vibreze”, spune creatoarea de modă.

Luminița Balazs a acceptat să colaboreze cu cotidianul nostru pentru a prezenta cititoarelor, săptămânal, în cadrul unei rubrici de modă, sfaturi pentru a alege cele mai potrivite ținute în funcție de ocazie, sezon sau în funcție de constituția fizică a celor care urmează să le poarte.

“Reprezintă o mare provocare și plăcere pentru mine. E un sentiment extraordinar să vezi cum crește, cum aduci bucurie atâtor oameni. Este prilejul de a descoperi frumosul din sufletul celor care doresc să îmbrace creațiile mele și de a mă bucura de fericirea de pe chipul lor, din ochii lor. Alături de mine se află o echipă profesionistă cu mulți ani de experiență, pasiune și talent”, a declarat pentru cotidianul nostru Luminița Balasz.

“La începutul anului 2015, cu o sumă foarte mică de bani în buzunar, am plecat spre București, am cumpărat materiale și am început să construiesc acest business care-mi aduce liniștea de care am nevoie și în care mă regăsesc. După câteva luni am demisionat din funcția pe care am ocupat-o timp de 14 ani, în Ministerul Justiției. Am considerat că dacă nu mă voi ocupa personal de afacere riscam să pierd. A fost cea mai bună decizie. În prezent dețin un brand de haine care-mi poartă numele. Sunt pe piață de nouă ani, timp în care afacerea a crescut de la an la an. Momentan dețin un atelier de producție cu șapte angajați si un showroom. Alături de acestea am încheiat contracte cu magazine partenere din țară și livrez către persoane fizice, atât în țară, cât si în străinătate”.

Iată câteva sfaturi utile pentru diferite ocazii, în preajma sărbătorilor pascale

Alegerea vestimentației pentru sărbătorile pascale este la fel de importantă ca oricare dintre pregătirile din Săptămâna Mare. Pentru că este o sărbătoare specială pe care o petrecem împreună cu prietenii și familia, ai nevoie de haine cu stil, care să îți ofere un look festiv, dar și suficient confort.

În primul rând, trebuie să ai în vedere faptul că Paștele este o sărbătoare religioasă și impune formalitate. Fie că vorbim despre ținuta pentru biserică sau de cea pentru prânzul din duminica Paștelui, creează-ți un look rafinat, prin piese vestimentare elegante, confortabile și, mai ales, în acord cu vremea. Dacă arunci o privire asupra tendințelor de primăvară și îți faci un upgrade al garderobei păstrând stilul acesteia, îți va fi ușor să fii bine îmbrăcat nu doar la această sărbătoare, ci toată primăvara.

La biserică

Să nu uităm ca Paștele este, înainte de toate, o sărbătoare creștină, iar vestimentația trebuie să fie, în primul rând, decentă și feminină. În cazul în care vei participa la slujba religioasă, trebuie să te îmbraci frumos, dar nu epatant; comod, dar nu sport. Optează pentru o ținută simplă, feminină și în care să te simți bine. Încălțămintea ideală ar fi balerinii sau pantofii cu toc mic.

Alături de familie, acasă

Dacă decizi să îți petreci Paștele acasă, în familie, încearcă să fii mai feminină decât de obicei și reinventează-ți lookul. Evită lucrurile pe care le porți de obicei și optează pentru ceva colorat, primăvăratic și comod. O rochie midi, din mătase sau voal, ar fi cea mai indicată. Fii elegantă, aranjează-te și ieși din rutina ta vestimentară!

La restaurant

În cazul în care decizi să îți petreci ziua la restaurant alături de partener sau între prieteni, cu siguranță că eleganța trebuie să te reprezinte cel mai bine. Îți recomand să fii cât mai feminină și să optezi pentru o rochie de cocktail sau de seară, clasică. Rochia neagră ar trebui să fie prima alegere, însă poți opta și pentru o rochie într-o nuanță pastel, precum bleu, lila, fistic. Pantofii sunt esențiali pentru definitivarea look-ului. Nu uita că aceștia îți pot salva sau îți pot distruge ținuta.

În club

Paștele poate fi și motiv de distracție, distracție și iar... distracție! Dacă te încadrezi aici, clubul va fi cu siguranță mediul în care vei petrece. Îți propunem o ținută de efect, ca pentru o fashionistă ce se respectă, iar tocurile foarte înalte nu au voie să lipsească!

Echipa LUMINIȚA BALAZS FASHION vă stă la dispoziție prin consiliere profesională în showroom-ul aflat în Târgu Mureș pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 Nr. 117A, parter.

Lasă un comentariu