Ce spune culoarea preferată despre tine

Distribuie pe:

Cu siguranță ai una sau chiar mai multe culori preferate. Știi însă ce anume dezvăluie acestea despre personalitatea ta?

Iată ce spune culoarea preferată despre tine.

Galben strălucitor

Ai o imaginație bogată, ești energic și binedispus. Ai un simț al umorului dezvoltat, o fire spontană și optimistă. Ai tendința de a fugi de responsabilități.

Verde trifoi

Ești o persoană echilibrată și calmă. Ești foarte fericit când îi poți ajuta pe alții și de multe ori te implici în aplanarea conflictelor. Pentru că iubești oamenii foarte mult, poți fi rănit de unii dintre ei.

Verde mușchi de pământ

Nu ai nicio problemă în a lua decizii. Crezi cu tărie în convingerile tale și reușești să îi faci și pe alții să-ți împărtășească opiniile. Persoanele din jurul tău știu că ești un om pe care se pot baza.

Albastru păun

Ești răbdător și serios, îți place să cauți, să explorezi, însă de multe ori îți este frică de ce vei descoperi. Câteodată dai dovadă de inflexibilitate, însă îți revii repede. Ești loial și empatic.

Albastru închis

Ești tradiționalist și conservator, cel puțin în aparență. În interiorul sufletului tău, tânjești după o rebeliune. Ești destul de misterios și nu te interesează popularitatea.

Albastru deschis

Ești adeptul stilului clasic, romantic. Te îndrăgostești ușor, iar oamenii te consideră atrăgător. Unii ar spune despre tine că ești tăcut, însă, de fapt, tu te gândești de mai multe ori înainte de a spune ceva, pentru că ești omul soluțiilor, nu al vorbelor.

Mov prună

Știi tot timpul cum să te îmbraci astfel încât să îți stea bine. Ești încântător, iar reacția celorlalți este foarte importantă pentru tine. Când ești într-o stare proastă, ai tendința să vezi numai lucrurile negative.

Mov sfeclă

Oamenii iubesc să fie în jurul tău datorită calităților de simpatie și empatie. Ai darul de a-i face pe oameni să se simtă importanți, iar vorbele tale sunt inspiraționale pentru cei din jurul tău.

Roz deschis

Ești obișnuit să spui tot timpul vorbele potrivite, iar prietenii te apreciază pentru asta. Ai un zâmbet încântător și n-ar fi rău să zâmbești cât mai des. Fii mai tolerant cu tine însuți și nu te judeca prea aspru atunci când greșești.

Roz fuchsia

Ești curajos și pasional, jucăuș și spiritual. Ești stăpân pe tine și pe forțele tale și nu ai nicio problemă în a lua decizii și a trece la fapte. Nu uita că drumul este de multe ori mai important decât obstacolele pe care le întâlnești în cale.

Portocaliu papaya

Ai o abilitate deosebită de a repara lucrurile sau de a remedia diverse conflicte. Ești un salvator al oamenilor aflați în dificultate și un apărător desăvârșit al persoanelor defavorizate.

Roșu

Știi cine ești și ce vrei. Popularitatea, banii și puterea sunt de partea ta. Ești foarte generos cu prietenii tăi. Îți plac petrecerile, în special dacă le organizezi tu. Ești perfecționist și îți susții cu tărie punctele de vedere.

Maro ciocolată

Te simți bine în pielea ta și ai foarte bine picioarele înfipte în pământ. Te bucuri de viață, indiferent ce-ți aduce ea, iar atunci când nu-ți place ceva faci tot posibilul să schimbi situația pe placul tău.

Gri ciment

Vrei să faci lumea un loc mai bun pentru toți. Ai o credință puternică și un efect de calmare extraordinar asupra prietenilor.

Kaki

Ești de profesie activist și ești convins că ai puterea de a schimba lumea. Ești iubit și admirat de prieteni, însă ar trebui să înveți să te apreciezi și să te iubești și tu însuți.

Negru

Ești emotiv și foarte loial prietenilor tăi. Ești disciplinat și serios. Ai abilitatea de a studia trecutul și de a înțelege de ce anume s-au întâmplat anumite evenimente și ce ai de învățat din ele.

(Preluare: sfatul parinților.ro)

Lasă un comentariu