La Sighișoara (Hetiur) Proiect de aproape patru milioane de lei, implementat “cap-coadă”

Distribuie pe:

“Așa cum am spus și în urmă cu trei ani și jumătate, Hetiurul este al Sighișoarei”, notează primarul municipiului pe pagina sa de socializare, menționând că, pe durata mandatului său în calitate de primar, s-a reușit implementarea “cap-coadă” (de la depunerea proiectului, aprobare finanțare și realizare) proiectul “Sănătatea ta contează! - Servicii de prevenție, asistență medicală și educație pentru sănătate pentru grupurile vulnerabile”.

“O clădire abandonată, din Hetiur, a fost reabilitată și utilată astfel încât cadrele medicale să își desfășoare activitatea în condiții bune, avem o caravană mobilă care, mai ales prin voluntari, vine în sprijinul celor care nu se pot deplasa, iar în plus s-a elaborat un Ghid de Educație pentru Sănătate”, detaliază edilul sighișorean, mulțumind, pentru implicare, partenerilor: Ministerul Sănătății, Primăria Trondheim - Norvegia, Direcția de Asistență Socială Sighișoara și Fundația “Veritas Sighișoara”.

Valoarea totală a proiectului: 3.892.347,51 lei.

“De asemenea, pentru prima dată din 2006, de când se discută subiectul, avem proiectul tehnic pentru canalizare la Hetiur”, adaugă primarul.

Ileana Sandu

Lasă un comentariu