Cum sunt mamele în funcție de zodie

Distribuie pe:

Se spune că mamele sunt cele mai iubite ființe din lume, că sunt capabile de orice sacrificiu pentru copiii lor și că merită, la rândul lor, respect și recunoștință.

Astrologica.ro ne dezvăluie că, deși fiecare mamă este unică în felul ei, comportamentul său este influențat și de zodia în care s-a născut.

Mama Berbec - Este deșteaptă, strălucitoare și plină de energie. Iubește să fie activă și nu îi pasă că nu este șters praful în acest timp. Este un prieten minunat pentru copil și îi place mereu să fie parte din activități. Ea vrea să se convingă că familia ei va beneficia de tot ce se poate mai bun de la viață. Știe cum să se distreze și nu va sta mult timp supărată pe tine.

Mama Taur - Știe cât de importantă este rutina pentru copii, așa că le-o va oferi fără doar și poate. Mamele Taur nu au nicio problema în a crea reguli stricte în ceea ce privește ora de culcare, ora mesei sau a somnului de după-amiază. Ele sunt tot timpul prezente în viața copiilor lor, iar aceștia se simt în siguranță. Una din lecțiile importante pe care o mama Taur le-o dă copiilor ei este să își consume cu grijă resursele: timp, bani și energie.

Mama Gemeni - Este plină de viață, distractivă și pusă pe acțiuni. Ea știe cum să îi țină pe toți ocupați și poți învăța foarte multe uitându-te la ea sau ascultând-o. Este talentată, plină de imaginație și capabilă să facă mai multe lucruri în același timp. Uneori te întrebi dacă nu este un super-om. Este spumoasă ca o șampanie, dinamică, plină de veselie și știe cum să se mențină tânără.

Mama Rac - Mamele Rac sunt foarte grijulii. Ele își cocoloșesc copiii, iubesc reuniunile de famlie, petrecerile, pentru care pregătesc gustări minunate. Sunt foarte sentimentale și înrămează toate felicitările făcute de copii. Reușesc să își țină copiii aproape, chiar și după ce cresc, iar casa lor este tot timpul plină. Mamele Rac vor avea mereu timp pentru o îmbrățișare, o încurajare sau un sfat.

Mama Leu - Este energică și afectuoasă, nu este doar mamă, ci și un partener de joacă extraordinar pentru copiii săi. E o minune că aceștia apucă să doarmă, însă ei vor crește echilibrați și creativi. Ea întotdeauna vrea tot ce e mai bun pentru copilul ei și va face sacrificii personale dacă sunt necesare pentru fericirea familiei ei.

Mama Fecioară - Te poți baza întotdeauna pe ea, este foarte consecventă. Conduce o casă foarte ordonată și curată și își ia rolul de mamă foarte în serios. Are tone de răbdare și investește foarte mult timp, energie și gânduri pozitive ca să își mențină căminul armonios. Îi place să stea după fiecare membru al familiei ca o cloșcă (deși nu recunoaște) și face mâncăruri delicioase.

Mama Balanță - Mamele Balanță știu când să spună pauză și să miroase trandafiri. Ele își încurajează familia să facă la fel atunci când simt că lucrurile o iau razna. Copiii lor au avut o zi proastă la școală? Nu-i nimic, se relaxează întâi cu o înghețată, apoi caută rezolvarea problemei. Mămici grijulii, femeile Balanță nu vor uită nici de relația cu soțul, așa că le vor seta copiilor un model foarte romantic de mamă. Mamele Balanță pun accent pe bunele maniere, dar și pe petrecerea timpului în familie.

Mama Scorpion - Este puternică și intensă, nu e doar o mamă, ci și o șefă, un comandant. Puțin îi pasă de restul lumii, ea știe ce are de făcut și își respectă propriile valori. Întotdeauna conduce căminul într-o manieră organizată și cu rutine bine puse la punct. Își ia familia foarte în serios, dar va avea și multe interese în afară casei.

Mama Săgetător - Mamele Săgetător nu slăbesc niciodată ritmul. Alături de ele, copiii vor avea parte de nenumărate aventuri. Nu ar trebui să mire pe nimeni faptul că cei mici știu câteva limbi străine sau că au un simț al umorului dezvoltat. Copiii lor învață de mici o lecție de preț: Când viața îți oferă lămâi, fă o limonadă! Firi oneste, mamele Săgetător pun mare preț pe sinceritate și adevăr, oricât ar fi de dureros.

Mama Capricorn - Mama Capricorn este stâlpul casei, forța care ține totul în frâu. Este un bun strateg și are tot timpul în cap următorii zece pași. Ca urmare, copiii săi vor ști să își facă planuri pe termen lung. Ea întotdeauna exercită o influență de încredere copiilor ei. Felul ei de a fi te ajută să faci pace cu orice îți aruncă viața în față ca provocare.

Mama Vărsător - Mamele Vărsător sunt la curent cu ultimele apariții de cărți, filme, muzică și... limbaj de cartier. Ele sunt foarte conectate la prezentul copiilor lor și nu trăiesc în vremurile propriei lor copilării. Ele sunt convinse că școala vieții este la fel de importantă ca și diplomele universitare, așa că își vor încuraja copiii să experimenteze. Le interesează prea puțin părerea celorlalți și își vor crește copiii după propriile reguli, fără prejudecăți. Pentru că le place să socializeze, mamele Vărsător vor da des petreceri la care vor invita prietenii copiilor lor.

Mama Pești - Este plină de imaginație, intuitivă și perceptivă. Ea pare că știe la ce te gândești și nu poți ascunde nimic de ea. Nu îți va trasa prea multe reguli și conduce frumos o gospodărie așezată și tihnită. Este plină de compasiune atunci când ai nevoie să fii înțeles și fermă atunci când ai nevoie de ghidare. Este cineva în care mereu te vei putea încrede și este specială pentru că știe să te facă să te simți special. (L.P.)

Lucreția Pop

Lasă un comentariu