În campusul UMFST “G.E. Palade” Târgu Mureș, Concurs de biciclete

Distribuie pe:

În 1 iunie, între orele 11 - 15, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureș organizează, în parteneriat cu Sports School Târgu Mureș, concursul de biciclete UMFST Kids Cup, ce se adresează copiilor între 5 și 14 ani. Traseele stabilite sunt diferite, adaptate fiecărei categorii de vârstă. Programul zilei cuprinde și alte activități interactive, educative și recreative pentru copii, precum și experimente de chimie, la care accesul comunității locale este liber. Voluntarii de la Liga Studenților și alte asociații studențești vor fi, de asemenea, prezenți alături de cei mici. Evenimentul se desfășoară în campusul instituției, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului și se află la prima ediție cu această temă. Anii trecuți au mai avut loc diverse manifestări dedicate celor mici (concursuri, ateliere de pictură, de creație, expoziții...), care s-au bucurat de 4-500 de participanți, au precizat, pentru “Cuvântul liber”, reprezentanții universității mureșene.

Înscrierile se realizează până în 27 mai, ora 20. Cei interesați pot găsi formularul de înregistrare și detaliile complete ale competiției accesând https://sportsschool.ro/umfstkidscup/3. După confirmarea înscrierii, pachetele de concurs (ce includ numărul de concurs și diverse produse promoționale pentru cei mici) se ridică vineri, 31 mai, în intervalul orar 10-17.30, din magazinul Decathlon (Strada Gheorghe Doja nr. 243).

Pe lângă bucuria de a pedala, de a fi alături de prieteni și a petrece o zi frumoasă prin mișcare, nu va lipsi nici festivitatea de premiere, ce va avea loc în 1 iunie, de la ora 15.30, a informat Compartimentul Relații Publice UMFST. (B.L.)

Lasă un comentariu