Până la 20 iunie, la mare, cu bani puțini!

Distribuie pe:

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunță că, în perioada 31 mai - 20 iunie 2024, se va desfășura o nouă sesiune a programului “Litoralul pentru toți”, ocazie cu care iubitorii plajelor de la Marea Neagră pot petrece sejururi la tarife avantajoase, mai mici cu până la 70% în comparație cu cele de la vârful sezonului estival.

Prin urmare, până pe data de 20 iunie, românii se pot caza la prețuri începând de la 35 de lei pe noapte de persoană (fără mic dejun), la un hotel de 2 stele din stațiunea Eforie Nord.

În stațiunea Mamaia, prețurile pornesc de la 100 de lei pe noapte de persoană în cameră dublă, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele, iar în celelalte stațiuni din sudul litoralului, tarifele încep de la 57 de lei pe noapte de persoană în cameră dublă la un hotel de 3 stele.

Pentru cei care preferă pachete all-inclusive, acestea sunt disponibile la prețuri ce pornesc de la 200 de lei pe noapte de persoană în cameră dublă la o unitate de 3 stele din stațiunea Jupiter.

“Cele mai multe hoteluri vor fi deschise începând cu sfârșitul lunii mai, iar turiștii pot face deja rezervări de sejururi. În fiecare an, programul nostru a demonstrat că poate aduce bucurie și relaxare pentru mii de familii care doresc să viziteze litoralul românesc.

Scopul nostru este să oferim oportunitatea unui concediu accesibil pentru toți românii, indiferent de buget, într-o perioadă în care prețurile sunt mult mai avantajoase.

Și în această ediție, am colaborat cu numeroși parteneri hotelieri pentru a ne asigura că oferim cele mai bune servicii și condiții de cazare. Suntem mândri că putem sprijini turismul românesc și, în același timp, să aducem satisfacție și zâmbete pe fețele turiștilor noștri”, afirmă Dragoș Răducan, președintele FPTR, într-un comunicat de presă.

Deocamdată, hotelurile incluse în program (de 2, 3 sau 4 stele) oferă peste 8.000 de locuri de cazare, în 65 de unități, însă până la finalul lunii mai, numărul de locuri ar putea crește până la 10.000, cu un total de 100 hoteluri.

Pentru a beneficia de programul “Litoralul pentru toți”, românii pot folosi și vouchere de vacanță, lista completă a unităților de cazare fiind publicată pe site-ul oficial, FPTR.ro.

Reprezentanții federației le recomandă celor care doresc să profite de aceste oferte speciale să facă deja rezervări, deoarece locurile sunt limitate și se epuizează rapid. Rezervările se pot face direct la hotel, dar și prin intermediul agențiilor de turism. (L.P.)

Lucreția Pop

(Sursa foto: pexels.com)

Lasă un comentariu