Figurant în „regia" globalizării (II)

Distribuie pe:

Poporul român este, tot mai intens, ținta celor mai aberante psihoze păgâne proferate, în spațiul public: „Plevușca" PAVEL CORUȚ (IV)

Acest documentar este o replică la trei din cărțile lui Pavel Coruț: „Mântuirea de după marea rătăcire" (I), „Secretele vârstelor de aur"(II), „Arta succesului la români" (III)!

Că nu este deloc așa, într-o istorie pe care masonii au manipulat-o cum au vrut, o recunoaște contrazicându-se și P.C. „au acționat pentru distrugerea imperiilor și crearea statelor naționale" (II, pg.415)! Pentru a-și atinge scopul lor final, aceștia mint fără nici un fel de scrupule! Mint atunci când spun că vor bunăstarea generală a lumii, atunci când îl ademenește pe naivul avid de bogății că „este om de succes" (II, pg.426), cu condiția să accepte bineînțeles să se mobilizeze „către poziția de creatori morali" (II, pg.427), ca astfel să poată deveni un „model uman de viitor" (II, pg.418) în „Societatea Creatorilor Morali" (II, pg.422). Promisiunea de a prospera pe pământ presupune însă pierderea sufletului: vor ca adepții lor să îmbrățișeze o nouă reformă morală și să renunțe „la modelele… imorale pe care le admiram anterior" (II, pg.428); să accepte a se „scoate religia din viața publică (vezi cazul europarlamentarului român, candidat la Președinție, Monica Macovei - n.a.) lăsând-o deocamdată în spațiul privat" (I, pg.56); „cine vrea să-și intoxice religios pruncii s-o facă acasă" (I, pg.51); să își dorească a trăi într-un „viitor cu adevărat omenesc, contrar concepțiilor lui Joshua", adică să se lepede de Domnul nostru Iisus Hristos (I, pg.271); să accepte ca, în numele emancipării și al încălcării regulilor Bisericii, femeia să dețină funcții de preot (I, pg.339/341); să creadă în ispita că Hristos este vinovat de faptul că femeia este inferioară bărbatului ei (I, pg.337), sub pretextul că preoții la slujba de cununie „sfătuiesc să fie supusă bărbatului ei, dar nu și invers" - I, pg.341) - fără ca Pavel Coruț să priceapă taina că în relația femeie-bărbat nu este vorba despre o luptă al cărei scop este superioritatea, ci de una pentru supunere sfântă a unuia către celălalt, după modelul jertfei lui Hristos pentru Sf. Biserica Sa: „Supuneți-vă unul altuia (…) Bărbaților, iubiți pe femeile voastre după cum și Hristos a iubit Biserica, și S-a dat pe Sine pentru ea (…) Așadar, bărbații sunt datori să-și iubească femeile ca pe însăși trupurile lor . Cel ce-și iubește femeia pe sine se iubește (…) De aceea, va lăsa omul pe tatăl său și pe mama sa și se va alipi de femeia sa și vor fi amândoi un trup". (Efes. 5, 21-31) Deci supunerea și teama femeii de bărbat trebuie înțelese în sens dumnezeiesc, nu omenesc! Nu vă lăsați deci amăgiți, oameni buni, de sminteala celui rău venită la români prin intermediul necredinciosului P.C. : numai acolo unde nu este iubire între soți, dăruire reciprocă la bine și la rău, se poate strecura ghimpele suspiciunii, neîncrederii și dezbinării după varii „criterii elitiste"!

Astfel, prin înțelegerea sucită a înțelesurilor biblice, sunt atrași în cursa „libertății poftelor" femeile și copiii, ca unora ce li se prezintă păcatul sub forma virtuții! Mulți creștini ai Ortodoxiei se vor vedea nevoiți să se retragă în locuri ferite, din calea iureșului antihristic, iar cei care vor înfrunta pe față fărădelegile vor fi acuzați de „ultraj contra bunelor moravuri" și vor fi pedepsiți cu asprime! Se va ajunge până într-acolo încât, cum îi place lui P.C. să tot spună, religiile „vor fi declarate crime împotriva… Civilizației Umane" (I, pg.4) și „îndoctrinarea agresivă a copiilor" va fi considerată „cea mai gravă crimă" (I, pg.375)… Copilul va deveni stăpânul părintelui și va avea garantat „dreptul" legal de a face absolut tot ce își dorește!

Lasă un comentariu