ASA mulţumeşte pentru susţinere

Distribuie pe:

Conducerea echipei ASA Târgu-Mureş doreşte să mulţumească jucătorilor, echipei tehnice, partenerilor, jurnaliştilor şi simplilor susţinătorilor pentru implicarea şi echilibrul arătate în competiţia sportivă şi câştigarea pentru prima dată în istoria oraşului a Supercupei României la fotbal. Chiar dacă echipa traversează o perioadă mai dificilă, chiar dacă mulţi amici sau inamici ai clubului au vorbit despre iminenta desfiinţare a echipei, ASA Târgu-Mureş a demonstrat, încă o dată, că îşi respectă principiile, rezistă şi crede în victorie.

Felicitări tuturor celor care au contribuit la aceste momente unice, pe care nu le vom uita şi de care ne vom aduce aminte cu bucurie peste ani.

 

În atenţia „prietenilor" Clubului ASA!

În urma numeroaselor presiuni din ultima vreme exercitate asupra componenţilor lotului nostru, Clubul ASA Târgu-Mureş doreşte să transmită următoarele:

„În aceşti ani de existenţă ai Clubului ASA am încercat să păstrăm o relaţie bazată pe respect cu toţi cei implicaţi în fenomenul fotbalistic. Oferind respect, ne-am aşteptat să primim şi noi o mică parte a acestui respect. Din păcate, în urma ultimelor evenimente petrecute în sânul clubului nostru, nu doar că acest respect este de negăsit, dar atacurile şi presiunile asupra jucătorilor aflaţi sub contract cu ASA Târgu-Mureş sunt de neimaginat. Nu ni se pare normal ca jucătorii formaţiei noastre să fie bombardaţi în permanenţă cu telefoane, mesaje, directe sau prin interpuşi, de diferiţi impresari sau diferite cluburi. Clubul nostru a încercat să-i capaciteze pe jucători pentru a lupta pentru culorile clubului, un astfel de trofeu fiind deosebit de important în cariera unui jucător. Din păcate, acest lucru este aproape imposibil, în condiţiile în care interesul unor asa-zişi oameni de fotbal este doar de a destabiliza clubul şi de a şterge cu buretele performanţele din sezonul trecut. Prin urmare, atragem atenţia în modul cel mai serios că, dacă aceste presiuni asupra jucătorilor aflaţi sub contract cu ASA vor continua, clubul nostru va acţiona, pe toate căile sportive şi juridice posibile, pentru a demonstra că nu suntem nici pe departe în situaţia în care ne-o doresc unii".

ASA Târgu-Mureş nu se predă! ASA Târgu-Mureş va lupta în continuare! Pentru suporteri. Pentru oraş. Pentru dreptate. Pentru respect.

Lasă un comentariu