Aripi de îngeri

Distribuie pe:

Centrul de Zi „Cezara" va expune la Catedrala „Învierea Domnului" din Târgu-Mureș, cartierul Tudor Vladimirescu, în ziua de 11 decembrie a.c., după Sfânta Liturghie, ornamente de Crăciun, în cadrul expoziției „Aripi de îngeri". Beneficiarii programelor de recuperare și abilitare din cadrul Centrului semnează următoarea scrisoare deschisă:
Preacucernici Părinți ai Catedralei „Învierea Domnului",
Preabunilor credincioși,
Acum, în zilele Marelui Post al Crăciunului, când peste tot în lume se vestește Nașterea Mântuitorului, primiți-ne și pe noi în sfânta Dumneavoastră Biserică, să vă colindăm. Pașii noștri sunt cei ai neputinței și vorbele noastre cu greu sunt rostite, dar primiți-ne steluțele argintii ale sufletului, pe care le-am așezat în lumânări și crenguțe de brad, în buchetele pe care vi le oferim de Sfintele Sărbători. Vă rugăm să le priviți în expoziția cu care vom veni în Sfânta Biserică în ziua de 11 decembrie. Vă rugăm să ne vedeți, în ornamentele pe care le vom expune, așa cum suntem noi și să simțiți în ele bătaia aripilor de îngeri.
Dacă le veți primi, vom fi fericiți și vom simți pe fruntea noastră o mână care ne mângâie. Și atunci, pentru noi, va cădea din cer cea mai frumoasă zăpadă ca semn al iubirii Bunului Dumnezeu.
Vă mulțumim și vă dorim ca Cel care se va naște în ieslea Betleemului să vă apere truda, gândurile, sănătatea și bucuriile. Vă mulțumim că ne dați speranța și visul că vom putea și noi să purtăm în viață, odată, cu adevărat, raza soarelui-floarea soarelui, știind că Dumnezeu nu ne va părăsi niciodată.v

Lasă un comentariu