Principalele preocupări ale Primăriei și Consiliului Local constau în îmbunătățirea condițiilor de trai pentru locuitorii comunei Ceuașu de Câmpie

Distribuie pe:

- Interlocutor Szabo József Levente, primarul comunei Ceuașu de Câmpie

- Dle primar, la al câtelea mandat vă aflați, care au fost cele mai importante proiecte realizate în perioada derulării mandatelor dvs.?

- Sunt la al patrulea mandat de primar al comunei Ceuașu de Câmpie și am realizat următoarele proiecte: - introducerea apei potabile în satul Săbed, tot aici am renovat în totalitate căminul cultural și am asfaltat drumul Bozed-Săbed. În localitatea Porumbeni am introdus apa potabilă și am asfaltat drumul de legătură dintre Voiniceni și Porumbeni, tot aici am nivelat terenul de fotbal care se afla în pantă, și am renovat căminul cultural. În Voiniceni am renovat în totalitate căminul cultural și acoperișul școlii. Menționez că întreținem anual drumurile comunale din cadrul comunei Ceuașu de Câmpie. În localitățile Herghelia și Culpiu am asfaltat o porțiune de 1 km, din fonduri guvernamentale. În Herghelia am construit un cămin cultural nou, iar în Culpiu am renovat căminul cultural. În Ceuașu de Câmpie am renovat în totalitate școala gimnazială clasele 1-8, în Câmpenița am renovat căminul cultural și școala generală clasele 1-4.

- După aceste proiecte realizate, care au avut ca scop îmbunătățirea condițiilor de trai pentru locuitorii comunei Ceuașu de Câmpie, ce proiecte în derulare aveți?

- În prima etapă urmează introducerea canalizării în Ceuașu de Câmpie, Voiniceni și Câmpenița. Menționez că ne aflăm în faza de licitație pentru executarea lucrărilor. De asemenea, avem în vedere dotarea tuturor căminelor culturale din cadrul comunei cu scaune, sonorizarea acestora și montarea cortinelor electronice pe scenele respective. Avem depuse pe ordonanța 28 prin P.N.D.L. la Guvernul României un studiu de fezabilitate pentru introducerea apei potabile în satele Herghelia, Culpiu și Bozed. Suntem în așteptarea rezultatelor, sperăm că ne vor fi favorabile. Avem depus un proiect 7.2. P.N.D.R. pentru asfaltarea drumului de legătură, dintre localitățile Herghelia și Ceuașu de Câmpie.

- Primarul, în calitate de edil șef al localității pe raza căruia își exercită mandatul, din cauze obiective sau subiective, se poate confrunta cu anumite probleme. V-ați confruntat cu probleme de acest fel?

- Din fericire pentru mine și colaboratorii din cadrul Primăriei nu ne-am confruntat cu probleme, sper ca și în viitor să nu fie astfel de impedimente.

- Câte localități are în componență comuna Ceuașu de Câmpie?

- Comuna Ceuașu de Câmpie are în componență următoarele localități: Ceuașu de Câmpie - aici se află sediul Primăriei și a Consiliului Local, fiind și centrul administrativ a comunei. Celelalte localități din cadrul comunei sunt: Voiniceni, Porumbeni, Herghelia, Culpiu, Câmpenița, Săbed și Bozed.

- Dle Szabo József Levente sunteți un primar tânăr și ați reușit să finalizați multe proiecte, pentru binele locuitorilor comunei pe care o administrați.

- Vă mulțumesc! Vreau să îi asigur pe cei care m-au votat că nu îi voi dezamăgi nici în anii viitori.

Lasă un comentariu