25 OCTOMBRIE, ZIUA ARMATEI ROMÂNIEI

Distribuie pe:

Târgu-Mureș - elevii și dascălii sunt așteptați la manifestări!

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean adresează tuturor unităților de învățământ din municipiu invitația de a participa azi, 25 octombrie, la manifestările organizate de Instituția Prefectului - Județul Mureș și de Garnizoana Târgu-Mureș cu prilejul sărbătoririi Zilei Armatei României. Evenimentul se desfășoară în Piața Victoriei, cu începere de la ora 11.

Sighișoara - Expoziție foto

Ieri, 24 octombrie, la Turnul Fierarilor a avut loc vernisajul expoziției de fotografie „Centenarul Cinematografiei Militare Românești". Evenimentul face parte din seria manifestărilor dedicate sărbătoririi Zilei Armatei Române și este organizat de Batalionul 72 CBRN Negru Vodă și Studioul Cinematografic al Armatei din cadrul MApN, în colaborare cu Municipiul Sighișoara.

Expoziția este deschisă inclusiv mâine, 26 octombrie.

Luduș - „Zi de Împlinire Națională"

Azi, 25 octombrie, la ora 13, la Monumentul Soldatului Român din Parcul Primăriei, municipalitatea marchează, printr-un ceremonial religios și depuneri de coroane, Ziua Armatei Române.

„Îi așteptăm pe toți cei care doresc să fie prezenți la un eveniment de adâncă cinstire a unei Zile de Împlinire Națională, zi în care Armata Română și-a îndeplinit menirea ei firească: eliberarea ultimei brazde de pământ românesc aflat sub ocupația horthysto - hitleristă, încununând astfel lupta și jertfa zecilor de mii de combatanți pentru eliberarea Transilvaniei, refecându-se, în partea de vest a țării, adevăratele hotare ale României!", se arată în invitația-apel adresată ludușenilor de către Consiliul Local și Primărie.

Târnăveni - paradă festivă

Locuitorii municipiului Târnăveni sunt așteptați azi, 25 octombrie, la ora 11.45, în Parcul Primăriei pentru a participa la o paradă organizată de primărie.

Alaiul va pleca spre Monumentul Eroilor, unde vor fi depuse coroane de flori, cu prilejul Zilei Armatei României.

 

Lasă un comentariu