Cu ei atacă Mirel Rădoi “finalele” pentru Euro 2019!

Distribuie pe:

Mirel Rădoi (37 de ani) a stabilit lotul final pe care se va baza în “finalele” pe care reprezentativa de tineret a țării noastre le are de disputat pentru a obține calificarea la Euro 2019, turneu final care va fi găzduit de Italia și de San Marino. Lotul convocat pentru cele două partide este următorul:

Portari: Ionuț Radu (Genoa), Cătălin Căbuz (Hermannstadt), Andrei Vlad (FCSB).

Fundași: Radu Boboc (FC Viitorul), Mihai Butean (AFC Astra), Ricardo Grigore (Dinamo), Adrian Rus (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Alex Pașcanu (Leicester City), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Florin Ștefan (Sepsi OSK Sf. Gheorghe).

Mijlocași: Dragoș Nedelcu (FCSB), Răzvan Oaidă (FC Botoșani), Alexandru Cicâldău (U Craiova 1948 Club Sportiv), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Dennis Man (FCSB), Ianis Hagi (FC Viitorul), Olimpiu Moruțan (FCSB), Alexandru Mățan (FC Viitorul).

Atacanți: Florinel Coman (FCSB), Andrei Ivan (Rapid Viena), George Pușcaș (Palermo), Adrian Petre (Esjberg).

Tricolorii se vor reuni la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, duminică, 7 octombrie. În tricolorii mici are mare încredere și Devis Mangia (44 de ani), actualul tehnician al celor de la Craiova. Fostul selecționer al naționalei U21 a Italiei, cu care a reușit să ajungă până în finala Campionatului European din 2013, este convins că Mirel Rădoi poate repeta performanța sa. Pe 12 octombrie, tricolorii întâlnesc selecționata Țării Galilor, la Cluj-Napoca, pe stadionul “Doctor Constantin Rădulescu”, iar pe 16 octombrie, la Ploiești, pe arena “Ilie Oană”, naționala U21 va juca împotriva Liechtensteinului. Neînvinsă până acum, naționala U21 mai are nevoie de 4 puncte în aceste ultime două jocuri pentru a fi sigură de locul întâi. Cele 9 câștigătoare de grupe merg direct la EURO, în timp ce 4 din cele 9 ocupante ale locurilor secunde, cele mai bune, vor disputa un playoff.

Lasă un comentariu