MARILE REȚELE COMERCIALE VOR LUA MĂSURI PENTRU A SE EVITA AGLOMERĂRILE ÎN MAGAZINE

Distribuie pe:

Ministrul interimar al Sănătății, Victor Costache, s-a întâlnit cu reprezentanții Asociației Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR), discuțiile vizând informarea cu privire la măsurile de sănătate publică instituite de Guvern și Ministerul Sănătății (MS) în această perioadă.

„În perioada următoare, marile rețele comerciale vor lua măsurile ce se impun pentru a se evita aglomerările din cadrul magazinelor, reamintind consumatorilor că există posibilitatea achiziției online de produse alimentare și nealimentare, fie direct de la comercianții care au acest serviciu, fie prin aplicații specializate", informează un comunicat al MS.

De asemenea, oficialii AMRCR și-au exprimat deschiderea de a reprezenta un canal de diseminare a materialelor informative ce urmează să fie transmise și și-au arătat susținerea în vederea aplicării măsurilor de sănătate publică în acord cu noile prevederi legale.

Între măsurile discutate s-a evidențiat aceea de a recomanda angajaților să evite în această perioadă călătoriile în zone în care evoluează COVID-19.

Potrivit sursei, MS a agreat propunerea ca AMRCR să fie informată periodic referitor la informațiile noi despre răspândirea COVID-19.

Lasă un comentariu