PSD MUREȘ A ÎNREGISTRAT LA BIROUL ELECTORAL DE CIRCUMSCRIPȚIE NR. 28 MUREȘ CANDIDATURA DUMITRIȚEI GLIGA

Distribuie pe:

„Îmi asum onorată această candidatură. «Știu. Vreau. Pot» este un slogan pe care îl voi promova în această competiție electorală. Sper într-o campanie corectă, în care să ne duelăm în proiecte benefice pentru locuitorii județului Mureș", a declarat Dumitrița Gliga, noul candidat al PSD Mureș pentru președinția Consiliului Județean Mureș.

VASILE GLIGA, PREȘEDINTELE PSD MUREȘ: „CANDIDEZ PE LOCUL 1 PE LISTA CONSILIERILOR JUDEȚENI, LA CONSILIUL JUDEȚEAN MUREȘ"

Motivul respingerii candidaturii mele la președinția Consiliului Județean este un certificat de Persoană Fizică Autorizată eliberat în 2007, așadar acum 13 ani! Nu am nicio mențiune pe cazier, nicio condamnare penală consemnată, așa cum se vehiculează în spațiul public pentru dezinformare și manipulare a alegătorilor! De asemenea, ultima dată când am candidat pentru o funcție publică a fost în 2012.

Din hotărârile pe care le am de la alte instanțe din țară pe spețe identice cu a mea, privind candidatura la alegerile locale din 27 septembrie 2020, rezultă că toate contestațiile din partea Partidului Social Democrat au fost respinse, iar candidații PNL au fost lăsați să candideze pe orice funcție și-au dorit.

Lasă un comentariu