DEPUTAT DE MUREȘ, DAN TANASĂ, ÎNVESTIT DE CĂTRE PARLAMENT ÎN FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL COMISIEI PENTRU EGALITATEA DE ȘANSE PENTRU FEMEI ȘI BĂRBAȚI

Distribuie pe:

Domnul deputat Dan TANASĂ, din partea Partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) circumscripția electorală nr. 28 - județul Mureș, a fost învestit la începutul sesiunii parlamentare în funcția de președinte al Comisiei pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați.

Conform declarațiilor domnului deputat, poziția de președinte al acestei comisii îl onorează și îl responsabilizează în lupta politică pe care AUR o duce în Parlamentul României, aducând totodată mulțumiri pentru încrederea acordată celor care l-au mandat în această importantă funcție.

Domnul deputat va demara acțiuni pentru atingerea unor obiective urgente, alături de doamna deputat Gianina Șerban, vicepreședinte al comisiei, și doamna deputat Raisa Enachi, secretar al comisiei.

Obiectivele propuse pentru a fi rezolvate imediat sunt:

1. Promovarea și popularizarea numărului unic de urgență 0800-500-333 pentru ca tot mai multe femei să știe că există un ajutor atunci când sunt victime ale violenței domestice.

2. Implementarea de urgență a sistemului de brățări electronice de supraveghere în cazul ordinelor de protecție împotriva partenerilor. Măsura ar putea salva sute de femei victime ale violenței domestice.

Lasă un comentariu