NU PUTEM RĂMÂNE PASIVI!

Distribuie pe:

Iată încotro ne îndreaptă pretinsa ideologie de gen și activismul pentru educația sexuală în școli, susținute cu vehemență, agresivitate și îndârjire politică, demne de o cauză mai bună, de către USR-PLUS. Panouri publicitare cu vârstnici care se declară homosexuali sau transsexuali au apărut în București și în mai multe orașe din România.

Este o confirmare în plus că aceasta este direcția în care neo-marxiști și progresiștii, așa-zișii politicieni care promovează “omul nou”, doresc să împingă România. Cu atât mai mult, considerăm că legea inițiată și promovată de PMP privind interzicerea prozelitismului de gen în unitățile de învățământ este absolut necesară.

Patriarhia Română consideră că derapajele prezentate în spațiul public reprezintă “ofensiva obscenității publice”. Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, trage un semnal de alarmă considerând că tot ceea ce se întâmplă în aceste zile “spune foarte multe despre direcția în care suntem invitați de ideologii zilei să privim și să ne urnim”.

“A promova public, adică inclusiv în văzul copiilor cu bunici decenți de mână, personaje grotești care își afirmă țanțoș bi-orientarea sexuală, ca și cum ne-ar comunica ceva esențial pentru binele nostru comun, indică în primul rând nivelul înalt de trivialitate al concepției ideologice ce animă asemenea acțiuni (progresismul neo-marxist en vogue)”.

Dragi prieteni, dragi români, în curând veți participa la un scrutin electoral pentru alegerile locale. Cântăriți cu atenție și dreaptă măsură pe cine mandatați prin încrederea și votul dumneavoastră să vă reprezinte politic. Sodoma și Gomora s-au mutat în țara noastră, și-au făcut partid, ne cotropesc comunitățile, pavoazează cu mesaje sexuale străzile, dau un asalt nerușinat asupra copiilor noștri prin școli. Ne aflăm sub un asediu amoral, al indecenței publice, inacceptabil, sub ofensiva unor minorități sexuale care prin complicități și propagandă politicianistă vor să ne impună modul lor de viață, condamnat de morala și dogma creștină. Nu putem rămâne pasivi!

MARIUS PAȘCAN, deputat PMP de Mureș

P.S. Președintele României, dl Klaus Iohannis, a sesizat Curtea Constituțională a României

în privința legii adoptate de Parlament, care prevede că educația sexuală în școli se face doar cu acordul părinților. Asta după ce, dinspre Cotroceni s-a comunicat în spațiul public că președintele nu este de acord nici cu legea inițiată de PMP vizând interzicerea prozelitismului ideologiei de gen în unitățile de învățământ.

Dacă mai înțelegeți cumva conduita și acțiunile bulversate ale președintelui, vă rog să-mi explicați și mie.

Lasă un comentariu