„Forma lucrurilor", la Sala Mică

Distribuie pe:

Teatrul Național Târgu-Mureș, Compania „Liviu Rebreanu"

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș are deosebita bucurie de a vă anunța reprezentația spectacolului Forma lucrurilor de Neil LaBute, traducerea Vlad Massaci & Cristi Juncu, în regia lui Adrian Iclenzan, scenografia Cristina Grigoraș, reprezentație ce va avea loc sâmbătă, 8 noiembrie 2014, ora 19.30, la Sala Mică.

Distribuția: Evelyn: Raisa Ané, Adam: Costin Gavază, Jenny: Georgiana Ghergu, Phillip: Ciprian Mistreanu.

Temele centrale ale piesei Forma lucrurilor (The Shape of things) sunt legate de natura stoicismului, arta, intimitatea, explorarea iubirii și dorința oamenilor de a face lucruri pentru dragoste. Acțiunea se petrece într-un mic oraș universitar american și ne povestește cum o tânără vizitatoare a unui muzeu este apostrofată timid de un supraveghetor, între cei doi născându-se o idilă. Cei doi se întâlnesc, iar de aici până la transformarea bărbatului nu mai e decât un pas. Această transformare îi revoltă pe prietenii săi. Studenta la arte plastice își tratează partenerul ca pe un cobai, transformându-l pe acesta într-o „sculptură vie".

Spectacolul este supratitrat în limba maghiară!

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de luni până vineri, între orele 12:00 și 17:30, la Agenția de Bilete a Palatului sau la casa de bilete a teatrului de luni până vineri, între orele 09:00 și 15:00, și online: www.biletmaster.ro

Lasă un comentariu