Toamna, în școala noastră!

Distribuie pe:

Vineri, 31 octombrie, în ton cu anotimpul și cu preocupările deosebite ale dascălilor de la Școala Gimnazială „Vasile Pop" din Grebenișu de Câmpie, toamna, cu arome dulci și culori calde, a poposit în școala noastră.

Expoziția de fructe și legume, semn al belșugului, a transformat o sală de clasă într-o lume mirifică, în care preșcolarii și școlarii, costumați în zâne, prinți, dovlecei, morcovi, mere, flori, copaci cu frunze multicolore, și-au început parada în aplauzele asistenței. Recitările și cântecele au umplut atmosfera de laude, de nostalgie și de o înaltă încărcătură emoțională pentru „Zâna melopeelor și Doamna cucurbitaceelor". Prezentă la serbare, doamna director profesor Hulpe Maria, a adus mulțumiri atât părinților care s-au implicat în organizarea acestei zile deosebite, cât și cadrelor didactice: prof. Pop Solovastru Monica, Pintea Doina Raveca, David Maria, Florea Semina, Hartagan Monica, Rad Turc Veronica, Moldovan Felicia, care au dovedit că lucrurile cu adevărat valoroase se întâmplă numai atunci când munca se împletește cu arta și cu mult suflet.

La finalul sărbătorii, copiii au degustat din roadele toamnei: pâine cu zacuscă, cu magiun, gem de caise, mure, piersici, zmeură și o salată asortată de fructe proaspete și din compot.

A fost o zi cu adevărat dulce!

 

Lasă un comentariu