ROMÂNII NU MAI SUNT STĂPÂNII ROMÂNIEI!? (II)

Distribuie pe:

Cum România însă nu dispune de cei 50 miliarde de dolari, „tranzacționați" de sioniști prin strângerea mâinii lui Adrian Năstase, aceștia au fost „înțelegători" cu noi și au „acceptat" să le oferim: pământul, bogăția naturală, sistemul bancar, companiile de stat profitabile etc. Mai concret: pământul ni-l iau, cu plata și a dobânzilor aferente, spunându-ne că au avut cândva proprietăți în România, în ciuda faptului că ei înșiși au făcut în 1948 Naționalizarea (poate nu se știe că, în 1939, 75% din avuția noastră națională era controlată de evrei), bogăția naturală ne-o „confiscă" prin diferite companii penetrate în linii mari de capital evreiesc (apropo: știați că niște companii americane fac forări estimate la un miliard de dolari pentru găsirea unor importante zăcăminte de petrol și gaze naturale în apele teritoriale ale României, „cerându-i" SRI - aflat constituțional sub control parlamentar - SĂ ASIGURE SUB ORICE FORMĂ UN CLIMAT DE STABILITATE POLITICĂ PENTRU A NU SE IROSI ATÂȚIA BANI?! ), sistemul bancar l-au „decapitat" după ce au falimentat și preluat unele unități (Bancorex, BCR), companiile de stat și le-au însușit tot în stilul „ingineriilor financiare" amintite, în care excelează („austriecii" de la OMV au cumpărat Petromul cu un preț de 10 ori mai mic!) etc. Ca să înțelegem și mai bine cum „băieții deștepți" au făcut cu reprezentanții cercurilor evreiești internaționale unele tratative și tranzacții despre care lumea nu știe, fără să aibă niciun fel de scrupule și nici dreptul să negocieze interesele țării, pentru că înțelegerile se preferă a fi secrete, mai adaug și dezastruoasa „afacere Bechtel" (o firmă „americană" căreia i s-a încredințat direct, fără licitație, cum prevede legea, construirea autostrăzii Transilvania cu bani integral de la bugetul statului român, deși autostrada de pe coridorul 4 Nădlac - Sibiu - Pitești - București se putea face cu finanțarea UE în proporție de 75% din proiectul bugetar), al cărui contract strict confidențial nu poate fi reziliat și nici dat publicității întrucât conține clauze care nu pot fi divulgate… Iată așa au reușit aceste cercuri internaționale evreiești să controleze bogățiile, nu numai ale Românei, prin presiune, tratative, secrete, șantaj și racolare de conștiințe! Și încă ar mai dori acum să ne fure și bogăția spirituală a neamului nostru creștin prin lobby-ul unor organisme externe (pentru a se introduce unele anomalii constituționale, sub pretextul formării unor diviziuni teritoriale, menite, în fond, să ne anuleze „camuflat" identitatea națională și să ne distrugă statul național)!

Poate, în final, ar fi potrivit să îi atenționez pe cei care ne-au vândut și, încă, ne mai vând, că nu este prea departe ziua când patrioții români vor răspunde „Prezent!" chemării din poezia „Ridică-te, Gheorghe! Ridică-te, Ioane" și, înțelegând atunci că expansionismul sionist reprezintă pericolul 1 pentru integritatea și suveranitatea României, cum corect sesiza în presă și poetul nostru național Eminescu, se vor ridica să își apere identitatea națională și țara de această invazie a unor pretenții barbare din mileniul III, în fața căreia stau de secole în genunchi și ceea ce noi numim a fi „jandarmii lumii", adică SUA și Germania…

Nota Bene

Din multitudinea de informații istorice, care stau la baza acestui documentar, sunt recunoscător și mulțumesc pentru nobila sinceritate publicistică a unor evrei - cum ar fi N. G. Finkelstein (profesor la Universitatea din New York), Raul Hilberg (savant în cercetarea istorică a Holocaustului), B.H. Freedman (consilier al mai multor președinți americani) etc - prin ale căror studii am reușit să înțeleg mai bine cum să fac o distincție, atât între suferința incontestabilă a poporului lui Israel (Holocaustul istoric) și profitorii ei, cât și între evreii cinstiți și neguțătorii istoriei. Cei din urmă, făcând uz de forță, fără să țină cont că „exploatează imoral memoria exterminării naziste", cu intenția de a-și atinge propriile lor scopuri, vor să obțină foloase cât mai mari din suferința altor popoare și „uită" că nu este în spiritul dreptului internațional să subjuge astfel alte națiuni.

În ce privește țara noastră, unde avem dovezi că preoți ortodocși și populația au dat o mână de ajutor etnicilor evrei, în contextul dificil al operării legilor specifice situației de război, una este a exista mișcări cu accente izolate de antisemitism (culminate cu deportarea) și cu totul alta este a fi culpabilizată România, pe nedrept, ca stat antisemit! Ar fi bine ca acest lucru să îl înțeleagă - în graba lor spre vacanțele exotice din Dubai - și unii politicieni de la București, intrați într-o compromițătoare „horă antiromânească". Și acest adevăr este valabil pentru că, în profunda noastră mentalitate românească, suntem și vom fi anti-nedreptate și nu antisemiți!

Erată

În numărul de marți, 11 noiembrie 2014, în documentarul „Românii nu mai sunt stăpânii României (I)" a se citi „...1.000 de români asasinați de unguri în Transilvania...", nu 10.000, cum eronat a apărut. Ne cerem scuze cititorilor.

Lasă un comentariu