Medicinistele se impun în Challenge Cup cu Hapoel KFAR SABA

Distribuie pe:

Meci frumos, spectacol şi tensiune la maxim, marţi seara în Sala Sporturilor din Târgu-Mureş. CSU Medicina Târgu-Mureş a câştigat cu 3-2 (25-21, 25-16, 20-25, 20-25, 15-12), confruntarea tur din Challenge Cup cu Hapoel KFAR SABA (Israel). Total 105 - 99, după 129 de minute de joc. Cele mai multe puncte au fost realizate de jucătoarea Felix Naiara - 22 (7, break) de la CSU Medicina. Pentru mureşence au evoluat: Ivanciu, Lupescu, Cauc, Petra, Teianu, Iancu, Tomic, A. Pintea, Popova, Felix, Andrea Ispas (L) G. Pintea.

„Ne-am dorit victoria şi am făcut un joc foarte bun. Lipsa de experienţă a mai multor jucătoare din tabăra noastră s-a simţit în teren. În cele din urmă important este că am câştigat. Fetele şi-au făcut datoria şi le felicit. Dorinţa noastră este de a ne califica mai departe. Pentru comunitate cred că va însemna mult", a afirmat Ciprian Dârnescu, antrenorul secund de la CSU Medicina Târgu-Mureş.

Paul Bogdan este încrezător în calificare

„Am dominat acest joc în prima parte, dar am gestionat foarte bine şi partea a doua a jocului, reuşind să obţinem două puncte importante în economia acestei calificări. Şi echipa adversă are un lot tânăr de jucătoare cu o ridicătoare experimentată, însă au practicat un joc rapid, şi au o jucătoare foarte bună în zona 4, pe care, de altfel, noi ne-am dorit-o în echipă, însă preţul este destul de mare. În retur ne vom bate iarăşi de la egal la egal şi sper să avem un arbitraj corect. Noi vom onora întotdeauna cupele europene, şi nu avem dreptul să refuzăm această competiţie. Sunt convins că nu vor fi probleme financiare în cazul calificării. În ce priveşte campionatul intern cred că putem să luptăm pentru locurile 5-8", a declarat Paul Bogdan, antrenorul principal al formaţiei CSU Medicina Târgu-Mureş.

Daniela Lupescu, 47 % recepţie

„A fost un meci greu. În setul trei am lăsat puţin garda jos, iar adversarele au venit peste noi. Am reuşit să ne mobilizăm pe final şi am obţinut punctele necesare victoriei. În echipă avem multe jucătoare tinere, media este la 19 ani, iar pe final de meci acest fapt se simte, dar încercăm să ne omogenizăm cât mai bine şi să ţinem piept problemelor care apar în joc. Sper să câştigăm meciul retur şi să obţinem calificarea", a afirmat Daniela Lupescu, CSU Medicina Târgu-Mureş.

Voleibalistele mureşene vor disputa meciul retur din Challenge Cup cu Hapoel KFAR SABA, la data de 26 noiembrie, ora 19.00.

Lasă un comentariu