KLAUS WERNER IOHANNIS A FOST VALIDAT DE CURTEA CONSTITUȚIONALĂ

Distribuie pe:

AVEM PREȘEDINTE!

Președintele ales al României, Klaus Iohannis, a declarat vineri, la CCR, că votul pe care l-a primit a fost foarte puternic și clar, iar alegătorii au spus stop și de la capăt, la 25 de ani de la Revoluția română.

„A fost un vot puternic și foarte clar și îi asigur pe toți că l-am înțeles. E un moment festiv, dar, în același timp, vreau să remarc că acum, după 25 de ani de la Revoluția română, se încheie o etapă și iată românii prin votul lor au spus foarte clar: stop și de la capăt. Viziunea pe care am prezentat-o s-a împletit în mod fericit cu așteptările românilor".

Președintele ales al României, Klaus Iohannis, a declarat vineri că, în opinia sa, se impune o revizuire a Constituției și a promis că va fi un președinte care va respecta legea fundamentală „în litera și spiritul ei". „Vreau să reconectez președintele României la Constituție". Klaus Iohannis a mai spus că președintele României are rolul de a inspira, prin viziunea sa, națiunea română, iar, prin comportamentul public, să devină un etalon al societății românești. 

Lasă un comentariu