CONCERT DE COLINDE

Distribuie pe:

În organizarea Universității „Petru Maior" din Târgu-Mureș, joi, 11 decembrie 2014, în centrul municipiului nostru, în apropiere de statuia lui Avram Iancu, a avut loc un frumos concert de colinde. Sub bagheta dirijorului conferențiar universitar doctor Iacob Coman, corurile reunite ale Universității „Petru Maior", Universității de Medicină și Farmacie și Universității de Artă Teatrală au interpretat câteva colinde din frumoasele nestemate ale poporului nostru care au vestit apropierea marii sărbători a Nașterii Domnului nostru, Iisus Hristos. Dintre colindele interpretate de studenții celor trei universități târgumureșene, amintim: „Într-o iesle", „Deschide ușa, creștine!", „Sus la poarta Raiului", „O, ce veste minunată!" etc., care au fost apreciate de publicul prezent.

La eveniment au luat parte primarul, dr. Dorin Florea, Claudiu Maior, viceprimar, Aurel Trif, director în primărie, consilieri.

În final, studenta de la Universitatea „Petru Maior", Alexandra Moldovan, a luat cuvântul și a spus: „Vă mulțumesc în numele tuturor studenților Universității „Petru Maior", în calitate de președinte al Cercului de Drept Constituțional și Administrativ, atât dumneavoastră, cât și tuturor celor care au fost prezenți. Vă așteptăm și la anul și în anii ce vor veni."

Lasă un comentariu