Falsificatorul Adevărului (I)

Distribuie pe:

Poporul român este, tot mai intens, ținta celor mai aberante psihoze păgâne proferate, în spațiul public: „Plevușca" PAVEL CORUȚ (XII)

Acest documentar este o replică la trei din cărțile lui Pavel Coruț: „Mântuirea de după marea rătăcire" (I), „Secretele vârstelor de aur"(II), „Arta succesului la români" (III)!

 

Ce este cu atât mai întristător la Pavel Coruț, într-un moment istoric când Oculta mondială lucrează intens la reînvierea păgânismului antic, prin ingenioase mijloace care vizează apostazia generală, este faptul că toate murdăriile, minciunile, calomniile, defăimările și vulgaritățile debitate împotriva Domnului nostru Iisus Hristos, a Bisericii Sale și a creștinilor în general, vin din partea unui om care se consideră a fi român! Nu neapărat însă dejecțiile sale verbale sunt o noutate pentru creștini, căci renegați și scelerați în istoria universală au fost cu duiumul, ci o exprimare atât de abjectă încât nu are nimic de-a face măcar cu o minimă politețe a unui om pretins civilizat, moral și cult! Restul este de fapt istorie, din păcate una foarte sângeroasă, pentru că nu se pot uita milioanele de martiri din epoca persecuțiilor anticreștine, dezlănțuite de niște antihriști convinși precum a fost împăratul roman Iulian Apostatul (361-363 după Hristos), ale cărui hule, de acum 1700 de ani, sunt readuse în actualitatea românească de „progresistul" P.C.! Și unul și altul, cuprinși de febra unei aversiuni anticreștine nevindecabile, împărtășesc înșelările că Hristos a fost un simplu om cu imperfecțiuni, că Biblia relatează niște legende inventate de oameni, în vreme ce creștinii sunt niște imbecili și impostori… Și acum, stimați cititori, vă prezint cu tristețe felul cum „luminatul" P.C., autointitulat „om de știință", promotor al moralei nietzscheene, înțelege să batjocorească persoana lui Hristos, învățătura Sa dumnezeiască din Cartea cărților și pe adepții creștinismului!

Contra lui Hristos. Pe Domnul nostru Iisus Hristos îl consideră, influențat fiind P.C. de Talmudul evreiesc, ca „născut dintr-o relație cu un soldat roman, Pandera, și o jidovcuță de 16 ani, Maria" (I, pg.278)! P.C. îL caracterizează pe Mântuitorul lumii ca fiind: „sălbatic" (I,pg.269), „obscur" (I, pg.17), „mistic… ceva mai avansat" (I, pg.247), „ignorant" (I, pg.276), „personalitate contradictorie" ( (I, pg.271), „violent, crud" (I, pg.274), „simplu palavragiu" (I, pg. 262), „hoinar" (I, pg.267), „personalitate duală, predispus la petreceri cu vin și mâncare, dornic de afirmare și adulație" (I, pg.279), „banal șef de sectă" (I, pg.355), „humanoid semisălbatic" (I, pg.227), „muritor" (I, pg.275) etc. Pentru el, ca unul care înțelege în mod sucit ceea ce citește, Hristos „greșea cumplit" (I, pg.268) când propovăduia lumii Împărăția lui Dumnezeu, căci „nu avea noțiunea de Divinitate" (I, pg.248) și, însușindu-și „tonul orgolios, gelos și crud al zeului Iahve" (I, pg.250), a recurs pur și simplu la „instigări criminale" (I, pg.251) și „intoxicări religioase" (I, pg.251): cum El nici „nu înțelesese nimic din științele vremii sale" (I, pg.355), fiindcă „Dumnezeu nu putea fi" (I, pg.297),era „ferm convins că avea drept tată un zeu din ceruri… Devenise atât de fanatic și de inuman" (I, pg.253) și „credea că (discipolii Săi - n.a) pot trăi după legile naturii, fără a învăța și a munci" (I, pg.268)! Rolul invectivelor de mai sus este, prin denaturarea și condamnarea credinței creștine, a se „arăta" creștinilor cât mai șocant că în viitor li se vor atribui niște „etichete" după „modelul" celor aduse de P.C. lui Hristos, anume: „xenofobia și naționalismul exacerbat… nu era un divin cu vocație universală , ci un mărunt iudeu intoxicat cu repetatele porunci xenofobe și naționaliste" (I, pg.262); „ignoranța și rătăcirea mintală… să introducă în ideologia sectei sale… elemente… greșite, care au otrăvit și otrăvesc milioane de oameni naivi, dacă nu mai mult" (I, pg.263)! În consecință, forțând în chip mincinos barierele morale ale unui tineret al României deja debusolat și dezorientat, P.C. întreabă cu un limbaj din mentalitatea de gang: „Ce model moral este acest hipiot antic, parazit și șmecher pentru tinerii de azi?" (I, pg.353). 

Lasă un comentariu