Ochiul magic al camerelor de luat vederi

Distribuie pe:

Având în vedere amploarea fenomenului de infracţionalitate care se înregistrează în zone de interes public din Sighişoara, consilierii municipali au aprobat de la bugetul local banii necesari pentru obiectivul lucrărilor de intervenţii şi investiţii privind „Reabilitarea şi extinderea sistemului de supraveghere video în Municipiul Sighişoara". Lucrarea se vrea executată la standarde de calitate europeană, având ca efect optimizarea climatului de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea infracţionalităţii, în scopul atragerii de familii tinere şi de noi investitori în municipiu.

Valoarea totală a investiţiei se ridică la 1.729.257, 26 lei (inclusiv TVA), iar beneficiarii direcţi sunt locuitorii municipiului, contribuind în acest fel la dezvoltarea oraşului, care devine, astfel, mai sigur, mai curat şi mai stabil, un mediu mai atractiv pentru investiţii şi pentru tinerii care, din ce în ce mai frecvent, optează să părăsească oraşul, ba chiar şi ţara.

Durata de viaţă a investiţiei este dată de robusteţea echipamentelor încorporate, făcând ca sistemul de supraveghere video propus, de la darea lui în folosinţă, să fie de actualitate minim 10 ani.

Lasă un comentariu