Noi succese ale sportivilor mureșeni

Distribuie pe:

Sala de sport a Liceului „Szasz Adalbert" a fost recent gazda celei de-a IV-a ediții a „Cupei Tornado" la Taekwondo WTF, dedicată sportivilor copii, cadeți, junior și seniori, concomitent cu Campionatul Național de Poomsae, probă oficială din cadrul taekwondoului. La startul competiției s-au aliniat aproximativ 300 de sportivi reprezentând cluburi din toată țara. C.S. Xploziv Taekwondo Team a aliniat la startul acestei competiții 21 sportivi, însoțiți de instructorul Mihai Chiorean și Octavian Bîgu, în calitate de arbitru. Competiția s-a desfășurat pe două clase valorice, clasa A, rezervată sportivilor avansați, și clasa B, rezervată sportivilor cu grade inferioare.

Evoluția sportivilor a fost una foarte bună, reușind să strângă la sfârșitul competiției 19 medalii, dintre care 8 de aur, 4 de argint și 6 de bronz, după cum urmează: la clasa A, aurul l-au obținut următorii sportivi: Nagy Norbert - 48 kg, Simon Florin - 59 kg și Luca Gabriel - 74 kg; la junior, iar la seniori aurul a intrat în posesia sportivului Chiorean Mihai - 63 kg. Medalia de argint la cadeți a fost adjudecată de sportiva Fuccaro Melinda - 35 kg, iar bronz Constantinescu Cristina - 59 kg și Zamfir Bianca +59 kg.

La clasa B, medaliații cu aur au fost la copii: Rusu Alexandru - 25 kg; Rusu Șerban la copii 2. Aurul a fost cucerit la cadeți: Marica Tudor - 41 kg și Csaki Imre + 40 kg; argint: Irimia Tommy - 25 kg; Bartha Adrienn - 25 kg; Balogh Beatrix - 30 kg. Medalii de bronz la categoria copii: Virag Vivien - 30 kg; Meszaros Erik + 35 kg; Erdely Timea + 30 kg, iar la cadeți: Budișcă Victor - 40kg. La juniori Bosa Alex - 59 kg a câștigat medalia de argint.

Chiar dacă nu a urcat pe podium, sportivul Trifan Ciprian s-a luptat admirabil.

În urma acestor rezultate, C.S. Xploziv a obținut locul 2 în clasamentul general, dovedind încă o dată că este o pepinieră pentru viitorul taekwondo-ului românesc.

La Campionatul național de Poomsae clubul s-a prezentat cu 3 sportivi, reușind o medalie de argint la categoria Senior 2 prin Octavian Bîgu și două locuri 4 prin sportivii Erdely Timea și Constantinescu Cristina.

Clubul dorește să mulțumească tuturor celor care au fost alături de echipă, sportivi, părinți, susținători și fani. De asemenea, Sărbători fericite și un An Nou prosper și plin de realizări!

Lasă un comentariu