Asociația Română de Cancer „Destine Comune" a împlinit 18 ani de activitate!

Distribuie pe:

Luni, 15 decembrie 2014, la Sala Studio a Universității de Artă Teatrală a avut loc serbarea majoratului Asociației Române de Cancer „Destine Comune", a cărei activitate se axează, în principal, pe prevenirea cancerului de sân și pe susținerea bolnavelor.

Evenimentul de luni a fost unul restrâns, la care au participat membri fondatori ai organizației, dar și persoane care beneficiază de activitățile acestei organizații.

Seara a fost deschisă de corul „Amicus Christi", care a susținut un miniconcert de colinde, atât în limba română, cât și în limba maghiară, după care președinta

Asociației „Destine Comune", Stela Hanusz, a reamintit obiectivele cu care a pornit fundația, multe dintre acestea fiind îndeplinite. „Am promovat și am organizat în cadrul Clinicii de oncologie din Târgu-Mureș o comisie multidisciplinară, cu sprijinul dr. Rareș Georgescu, și am reușit implementarea și susținerea proiectului de protezare gratuită după extirparea sânului. Acum, am cooptat un nou grup care să dezvolte această organizație pe viitor, condus de Ionela Ciotlăuș".

Seara s-a încheiat cu piesa de teatru „Revizorul", care a fost un succes total.

Lasă un comentariu