Gorghiu: Ponta simulează o apetenţă pentru consultări şi dialog

Distribuie pe:

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu susţine că premierul Victor Ponta „simulează" o apetenţă pentru consultări şi dialog, afirmând că apelul acestuia pe tema revizuirii Constituţiei şi a sistemului electoral reprezintă o încercare „ipocrită" de a se relegitima politic.

„PNL este adeptul dialogului cu rezultate şi al consultării publice permanente. Victor Ponta doar simulează o apetenţă pentru consultări şi dialog şi doar atunci când se află într-o situaţie politică dificilă. Să nu ne lăsăm înşelaţi, dl Victor Ponta este doar lupul îmbrăcat în bunicuţă de frică să nu piardă coşul cu merinde. Apelul său la dialog nu este decât o încercare ipocrită a se relegitima politic, se străduieşte să arate că domnia sa este cel care se află în centrul medierii publice. Sau poate este, în continuare, în faza de negare şi simte nevoia de a se auto-învesti simbolic cu atribuţii prezidenţiale, după ce electoratul i-a arătat, în noiembrie, altă cale", a scris Gorghiu marţi pe Facebook.

Ea a adăugat că preşedintele României reprezintă cea mai importantă instituţie a statului, care garantează prin Constituţie neutralitatea politică.

Lasă un comentariu