VOLEI - Medicinistele au injectat Lugojul în campionat și cupă!

Distribuie pe:

Formația CSU Medicina CSȘ Târgu-Mureș a învins cu 3-0 (25-17, 25-23, 26-24), în Sala UMF, vineri, 16 ianuarie, echipa CSM Lugoj. Partida a contat pentru etapa a 12-a, Divizia A1 la volei feminin. „Avem o echipă mixtă cu jucătoare care au și experiență. Trebuie să avem răbdare și să așteptăm fiecare meci care ne este la îndemână, pentru a obține victoria. În meciul din Cupa României este important să plecăm cu 3-0 pentru noi!, a afirmat Paul Bogdan, antrenorul principal al formației CSU Medicina Târgu-Mureș.

„Mi-a plăcut concentrarea fetelor în acest joc. Obiectivul nostru este clasarea în primele 6 locuri la final. Întotdeauna intrăm pe teren cu dorința de a învinge. Cel mai important este jocul care urmează, iar duminică, în Cupa României, cred că vom obține victoria! ", a afirmat Constantin Copotoiu, președintele CSU Medicina CSȘ Târgu-Mureș.

„Am obținut o victorie mult dorită. Nu a fost un meci ușor. În setul 3 ne-am relaxat puțin, dar în cele din urmă am câștigat. A fost un meci bun și sper să ne impunem și duminică în jocul de Cupă!", a declarat Alexandra-Andreea Pintea, coordonatoare CSU Medicina Târgu-Mureș.

Lasă un comentariu