BASCHET - Cornel Lungu, președinte BC Mureș: „S-a pus presiune pe jucători pentru a-și schimba atitudinea, dacă doresc să rămână alături de BC Mureș!"

Distribuie pe:

Joi, 22 ianuarie, la Sala Sporturilor din Târgu-Mureș, în conferința de presă susținută de președintele BC Mureș, Cornel Lungu, și de antrenorul principal, Srecko Sekulovic, a fost argumentată cauza înfrângerii de la Craiova și importanța pe care o are meciul din etapa a XVI-a, LNBM, pe care BC Mureș îl va disputa în deplasare în compania formației BCM U Pitești, duminică 25 ianuarie, de la ora 19.50, partida fiind transmisă în direct de Digi Sport.

„Meciul de la Craiova a fost după părerea mea cel mai slab din ultimii trei ani pe care l-a jucat BC Mureș pe un teren de baschet, indiferent că a fost în deplasare sau acasă. A fost o zi proastă pentru toată lumea și sperăm să facem cât mai repede uitat acest meci și să reîncepem să luptăm pentru calificarea în play-off. Meciul de la Pitești este unul de o importanță maximă și avem o singură variantă, respectiv victoria. În urma analizei făcute cu staff-ul tehnic și cu jucătorii, după înfrângerea de la Craiova, sperăm ca jucătorii să treacă peste pasa proastă, și să dea dovadă de aplicație și atitudine pentru culorile echipei BC Mureș. Bineînțeles au existat unele discuții mai aprinse, acestea învârtindu-se în jurul meciului pierdut de la Craiova. S-a pus presiune pe jucători pentru a-și schimba atitudinea din toate punctele de vedere dacă doresc să rămână alături de BC Mureș. Totodată, sper să ne valorificăm și șansa de la începutul lunii aprilie și să luptăm pentru accederea în finala Cupei României, indiferent de adversarul pe care îl vom avea. Aș dori să fac un apel la suporteri, ca în partidele următoare să fie alături de noi. În privința banilor nu sunt restanțe salariale, toată lumea din lot, cât și cei care sunt angrenați la BC Mureș, sunt la zi cu drepturile salariale", a afirmat Cornel Lungu.

Lasă un comentariu