Cristian Chertes, directorul general ASA Târgu-Mureş: „Avem un preşedinte cu experienţă în staff-ul ASA Târgu-Mureş!"

Distribuie pe:

Luni, 26 ianuarie, a fost prezentat oficial noul preşedinte executiv al clubului ASA Târgu-Mureş, Narcis Răducan. Acesta vine cu gânduri optimiste la echipa mureşeană. În acelaşi timp, directorul general clubului ASA Târgu-Mureş, Cristian Chertes, este încântat de colaborarea cu Narcis Răducan.

„Avem un preşedinte cu experienţă în staff-ul ASA Târgu-Mureş, şi cred că vom reuşi să aducem de acum rezultate notabile, care să mulţumească publicul şi spectatorii mureşeni. La Târgu-Mureş nu se începe nimic de la zero, ci se continuă munca începută de ceilalţi colegi. ASA este echipa unui oraş foarte mare cu mulţi copii talentaţi. Pe viitor aceştia trebuie să facă parte din echipa fanion a judeţului Mureş", a afirmat Cristian Chertes, directorul general ASA Târgu-Mureş.

„Am venit la ASA Târgu-Mureş cu gânduri optimiste. Am realizat că aici se vorbeşte aceeaşi limbă. Culorile clubului reprezintă o parte importantă din cariera mea de jucător. Există totuşi o diferenţă între Steaua şi ASA, chiar dacă se aseamănă culorile, dar la final, precum s-a întâmplat şi în turul campionatului, diferenţa sper să o facă echipa ASA Târgu-Mureş! Sunt şanse minime ca unii dintre jucătorii de la ASA să părăsească echipa. Trebuie să existe viaţă la acest club şi după încheierea acestui sezon. Avem şanse să jucăm în Cupele Europene. Trebuie să profităm de orice ocazie, iar dacă la final clasamentul ne va duce acolo, nu vom refuza. Modul de motivare al jucătorilor este unul de locuri fruntaşe. În ceea ce priveşte lotul, în funcţie de această perioadă de pregătire, mai pot apărea 2-3 sosiri, pentru a avea concurenţă pe toate posturile. La Târgu-Mureş există o conducere serioasă şi de aceea am venit aici. Doresc să clădesc la Târgu-Mureş un club puternic, care an de an să se bată pentru podium", a afirmat Narcis Răducan, preşedinte ASA Târgu-Mureş.

În vârstă de 40 de ani, Narcis Răducan a activat în funcţii de conducere la cluburile Unirea Urziceni, Steaua Bucureşti, Oţelul Galaţi, FC Viitorul, Concordia Chiajna şi Astra Giurgiu.

 

Lasă un comentariu