În a doua Zi de Paști, prima extragere la loteria bonurilor fiscale!

Distribuie pe:

Ordinul ministrului Finanțelor Publice nr. 106/2015, publicat în Monitorul Oficial nr. 91, din 3 februarie 2015, stabilește că 13 aprilie a.c. (a doua zi de Paști) este data primei extrageri ocazionale a loteriei bonurilor fiscale. Având rezervat un fond de un milion de lei, la această extragere participă bonurile emise în perioada 2 februarie - 28 martie 2015, cu o valoare cuprinsă între 1 și 999 de lei.

Pentru a fi considerate câștigătoare, bonurile fiscale trebuie să fie emise de un aparat de marcat electronic fiscal și să aibă lizibile toate informațiile obligatorii (dată, valoare, emitent).

Pentru a-și revendica premiile, câștigătorii vor depune la orice unitate teritoriala a Agenției Naționale de Administrație Fiscală (ANAF), în original, alături de copia actului de identitate sau a pașaportului și de o cerere-tip, ale cărei model și conținut se va aproba prin ordin al ministrului Finanțelor, până la data de 30 martie 2015.

Revendicarea premiilor se face în termen de maximum 30 de zile de la data extragerii, iar plata câștigurilor se realizează în termen de 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare a premiilor.

Atenție! Din 1 martie a.c., conform OG nr. 10/2015, dacă operatorii economici refuză emiterea și înmânarea bonului fiscal, clientul are dreptul să beneficieze de bunul achiziționat sau de serviciul prestat fără plata contravalorii acestuia. 

Lasă un comentariu