SCRISOARE DESCHISĂ ADRESATĂ PREȘEDINTELUI ROMÂNIEI, DL IOHANNIS, ȘI ÎNTREGULUI POPOR ROMÂN

Distribuie pe:

Motto: „DUMNEZEU? - Toată lumina de soare și toată lumina de suflet, care a fost, care este și care poate să fie".

Nicolae Iorga - „Cel mai mare istoric român"

Este o oră matinală, când marea majoritate a poporului român doarme; ar trebui după atâția ani de suferință să avem un somn liniștit dătător de pace și sănătate sufletească. Realitatea țării mă contrazice: poporul, în marea sa măsură. nu doarme din grija zilei de mâine; dorm aceia care nu ar trebui să doarmă, care ar trebui să vegheze ca somnul nostru să fie unul liniștit. Cei din fruntea țării ne-au dezamăgit total; ceea ce vedem că se întâmplă actualmente este pur și simplu înfricoșător. țara noastră este căzută pe cale asemenea lui Hristos, și tot îi mai apăsăm crucea grea prin faptele acelora care fac legile și care ar trebui să fie primii care să le respecte și să le facă să fie viabile. Scriu această scrisoare în urma unei emisiuni în care era vorba despre „ORA DE RELIGIE ÎN ȘCOALĂ" în care un parlamentar român, Remus Cernea, se obosea să demonstreze poporului român de ce este necesar ca „vlăstarii României", speranțele de mâine ale poporului român, să nu mai facă religie în școală și că Dumnezeu ar trebui să dispară din viața lor și a noastră până la urmă.

Domnule președinte! Prin faptul că domnia voastră vă întâlniți și cu Dumnezeu în toate Bisericile, unde cu demnitate vă rugați, vă face cinste și este o energie pozitivă pe care o transmiteți marii majorități a poporului român atât de greu încercat acum. Am în suflet acum imaginea domniei voastre când rosteați cu buzele rugăciunea domnească Tatăl nostru, în Casa lui Dumnezeu. Simțeam parcă mâinile mamei, căldura tatălui și a fraților, a celor dragi din copilărie, a dascălului, a preotului și bisericii care ne-au învățat de mici „SĂ IUBIM PE DUMNEZEU, OAMENII ȘI țARA ÎN CARE NE-AM NĂSCUT". Sunteți speranța zilei de mâine a noastră. În lacrimile soției și a d-voastră pentru prietenul pierdut, am simțit tăria și speranța unei reînvieri a poporului român, o nădejde că nu mai suntem singuri, că „cineva a fost trimis" să ne scoată din valurile zbuciumate care ne înfricoșează asemenea lui Petru.

Popor român! Diavolul anticrist s-a năpustit asupra caselor noastre, a familiilor noastre, a sufletelor noastre, asupra țării și poporului sfânt românesc care acum mai mult ca niciodată are nevoie de dovada dragostei noastre. Și el vine de la aceia care sunt în fruntea țării, de la aleșii noștri, care prin faptele lor ne-au adus în starea grea și de neimaginat odinioară, de la aceia care nu au nici un Dumnezeu, și care doresc să scoată din sufletele noastre, ale copiilor noștri, pe Dumnezeu. În toată Europa (a se vedea Germania) cu excepția Franței, religia în școală face parte din trunchiul comun al materiilor; (vedem și urmările în Franța, unde marii oameni de știință „caricaturiștii filosofi" s-au pus la „trântă" cu Alah, Mahomed și Dumnezeu). Aceasta este acum cea mai mare „aflare în treburi" a Parlamentului României și a celor care fac Legile? Dacă este așa, înseamnă că suntem un „popor bolnav", după spusele unui filosof contemporan. Cine ne poate da oare medicamentele vindecării, a unei sănătăți a poporului român bolnav de 25 de ani? Cele medicale nu ne fac bine; cele dumnezeiești asemenea; suntem oare predispuși pierzării datorită faptelor noastre și în special ale mai-marilor și aleșilor țării? Eu și cei mai mulți ca mine avem sădit pe Hristos în sufletele noastre: „Îndrăzniți! Eu am biruit lumea".

Ca pe vremea comunismului, care încerca să ni-l scoată pe Dumnezeu din noi (acum prin câțiva bolnavi psihici, cu deviații diabolice, se face mai mult rău poporului ca atunci) și acum se dorește o „ruptură între știință și religie", ceea ce este o greșeală imensă. Oamenilor! vă rog luați-vă vălul diavolesc de pe față; alungați-l pe el și pe toți aceea care

vi-l pun. Riscăm un viitor de neimaginat de sumbru pentru noi și copiii noștri. Trebuie să înțelegem odată pentru totdeauna că au fost regi, împărați, domnitori, filosofi, imperii, regate, mari stăpâniri, teoreticieni, care în timp, mai mult sau mai puțin, au dispărut, dar „DUMNEZEU ȘI RELIGIA" nu numai că nu au dispărut, ci ele se întăresc tot mai mult, și chiar prin această opoziție diabolică a zilei de azi. Dumnezeu este „Alfa și Omega", „Începutul și Sfârșitul", „Cel ce a fost, Cel ce este, și Cel ce va fi până la sfârșitul veacurilor". Se vorbea despre oamenii de știință că nu ar crede în Dumnezeu, tocmai pentru a ne prosti și orbi cu televizorul. Iată, voi prezenta „CÂTEVA" nume sonore care au crezut, cred și mărturisesc pe Dumnezeu și necesitatea religiei în toate societățile: Platon - cel mai mare filosof al antichității; Aristotel - cel mai mare filosof al Greciei; Cicero - cel mai vestit orator roman; Thales din Milet - filosof și matematician; Nicolaus Copernic, Rene Descartes, poetul Horațiu, astronomul Kepler, Galileo Galilei, marele Newton, Leibnitz, Boyle, scriitorul La Bruyere; filosoful Spinoza; fizicianul Pascal; astronomul Herschel; Faraday, Lavoisier, chimistul Liebig; Poetul Goethe, Cruger, Heine, naturalistul Henry Fabre, geologul Barrais, filosoful Emanuel Kant, Rousseau, Wison și Washington, președinți S.U.A., Ibsen, Bernard Shaw, Lew Walace, dr. Nicolae Paulescu - descoperitorul insulinei, Iorga - cel mai mare istoric al țării; Eminescu - poetul nepereche; Creancă, Sadoveanu - povestitori unici; Eliade Rădulescu, Vasile Cârlova, Bolintineanu, Alexandri, Hasdeu, Coșbuc, Vlahuță, Goga, Basarabi, Călinescu, Bălcescu, Brâncuși, Nichifor Crainic, Macedonski, Maiorescu, Noica, Rebreanu, evreul convertit Delarohia Steinhardt, țuțea și... milioane, miliarde care cred în Dumnezeu, Alah, Mahomed, Iahve, Brahma, ...

Despre ce vorbim popor român? Despre ce vorbim, domnule parlamentar Remus Cernea? TREZIȚI-VĂ PÂNĂ NU ESTE PREA TÂRZIU! În curând va apărea o nouă carte: „ȘTIINȚĂ ȘI RELIGIE" în CARE VOI PREZENTA DOVEZILE OAMENILOR DE ȘTIINȚĂ CU PRIVIRE LA DUMNEZEU. Dacă marele „filosof Cernea", în numele democrației lui autentice dorește să scoată religia din școală, și eu doresc ca de la anul, în toate școlile românești, să se predea conținutul acestei cărți, pentru ca elevii să poată alege pe Dumnezeu în deplină cunoștință a faptelor reale, nu a minciunilor care ne-au fost inoculate de veacuri, iar rezultatul îl vedem și suportăm azi cu toții, din cauza câtorva descreierați religioși: Lenin, Stalin, Ceaușescu, iconoclastul Moise și ateul filosof parlamentar Cernea... Nu uitați! Au pierdut alegerile cei care au pierdut...tocmai pentru faptul că au dat în „bâlbâială cu ora de religie..." înainte de alegeri, semn că „pe Dumnezeu nu trebuie să-L mințim și să-L punem pe planul al doilea".

Domnule președinte al României! Poporul român are speranța în domnia voastră. N-au trecut multe zile de când sunteți în fruntea noastră și o mică rază de soare se pare că iese. Vă spun ce spune poporul, și bine știți dictonul latin: „VOX POPULI VOX DEI". Nu vă lăsați mințit de cei din jurul d-voastră: „căsenii mei - dușmanii mei"; conduceți parlamentul pentru a ridica pragul electoral la 15 % pentru a termina cu „foiala și războiul" dintre partide (AVEM EXEMPLUL S.U.A. cu două partide); nu este nevoie de atâția parlamentari care să hotărască soarta țării; confiscați averile nejustificate de la primul ales până la ultimul, fiindcă acolo sunt „banii dumneavoastră". Instaurați „legea dreptății", asemenea lui țepeș, când îți era frică să iei punga găsită pe stradă. „Lăsați-L pe Dumnezeu acolo unde este locul Lui: în sufletul poporului", iar cei care vor a locui cu diavolul este dreptul lor democratic... să... nu-i deranjăm. Până atunci, acum, la mijitul zilei, am să mă rog așa cum o fac la sfintele slujbe: „Doamne, Dumnezeul nostru, încă ne rugăm pentru poporul nostru cel românesc, pentru conducătorii țării noastre, ca ei să fie binecuvântați și să aibă puteri sporite pentru a face binele, pentru poporul, biserica și neamul nostru românesc". Generația de azi se tot plânge de lipsă de modele; le avem, numai că... trebuie s-avem și ochi pentru a le desluși: „toți martirii bisericilor noastre, ai țării noastre, care pentru Dumnezeu și Neamul Românesc și-au dat dovada valorii supreme: VIAțA". Acelora care încă sunt în „somnul rațiunii care naște monștri" le spunem cuvintele lui Dan Puric: „Mă! Mi-ați expropriat inteligența, dar voi nu vă puteți împroprietări cu ea..." Poporului român îi reamintesc cuvintele Imnului sfânt: „DEȘTEAPTĂ-TE, ROMÂNE, DIN SOMNUL CEL DE MOARTE!" și cuvintele: „DEȘTEAPTĂ-TE, TU, CEL CE DORMI!" Amin.

Cu speranță și dragoste de „NEAMUL ROMÂNESC"

Lasă un comentariu