Competiția națională de Karate Kyokushin la Târgu-Mureș

Distribuie pe:

Amatorii sporturilor de contact sunt așteptați sâmbătă, 28 februarie, la Competiția națională de Karate Kyokushin Seniori și Juniori. Aceasta este organizată de C.S. „Tiger Budo" Târgu-Mureș, reprezentat de Sensei Traian Dumbrăvean 3 Dan, în parteneriat cu Federația Română de Karate Kyokushin, Ministerul Tineretului și Sportului și Gruparea Mobilă de Jandarmi Târgu-Mureș. Competiția va reuni sub acoperișul Sălii Polivalente din Târgu-Mureș zeci de cluburi și practicanți ai acestui sport.

Ceremonia de deschidere va avea loc începând cu orele 13.00, urmată de prima probă a competiției și anume proba de kata. În cadrul acestei probe, karateka vor avea posibilitatea să demonstreze în fața arbitrilor și a publicului măiestria tehnicilor specifice stilului, capacitatea de concentrare, autodisciplina și stăpânirea emoțiilor. Cea de-a doua probă a concursului, kumite, poate și cea mai așteptată, va aduce în atenție confruntarea dintre doi karateka în sistem full-contact, specific stilului Kyokushin.

Încheierea competiției va hotărî noii campioni naționali sau îi va consacra pe cei de anul trecut. Intrarea la evenimentul sportiv este gratuită.

Lasă un comentariu