Cum ne influențează data de naștere personalitatea

Distribuie pe:

Specialiștii în numerologie susțin că data de naștere are o influență deosebită asupra personalității fiecăruia dintre noi și asupra vieții de zi cu zi. Cunoscând această influență, avem posibilitatea să ne corectăm unele defecte și să accentuăm calitățile.

Iată ce relevă data de naștere despre noi:

1 - Ești o persoană puternică și independentă. Ai spirit de inițiativă și organizare, calități de lider. Defectele tale sunt graba, încăpățânarea și agresivitatea.

2 - Ești pașnic și prietenos, te încrezi mult în anturaj, iar mediul înconjurător te influențează. Ești sensibil, afectuos și simți nevoia de atenție. Ești timid, neîncrezător, vulnerabil și lipsit de combatitivitate.

3 - Ai inspirație, ești plin de vitalitate, sociabil, vesel și entuziast. Ai probabil înclinație spre artă și marele tău avantaj este că poți transmite ușor emoție celor din jurul tău. Ești superficial și nestatornic și, probabil, nu îți pasă ce spune data de naștere despre tine pentru că stă în firea ta să crezi mai greu în astfel de lucruri.

4 - Ești disciplinat și responsabil, iei sarcinile în serios, atât în profesie, cât și în viața particulară. Ești un om cu principii și cu simț moral. Iubești munca și dai dovadă de disciplină și precizie.

5 - Ești inteligent, inventiv și foarte curajos. Găsești rapid soluție la orice problemă și ești mereu în căutare de lucruri noi. Ești o persoană ușor adaptabilă.

6 - Ești un familist convins, înțelegător, sociabil și generos. Cei născuți pe 6 sunt fericiți când pun umărul la fericirea altora. Cu toate astea, sunt firi oscilante, au sentimente extreme și devin vulnerabile.

7 - Ești egocentrist, orgolios și îți exteriorizezi foarte greu sentimentele. Cu toate astea, ești capabil de o percepție profundă și analitică. Ai înclinație spre cultură și spiritualitate.

8 - Ești o personalitate de anvergură, ambițioasă și plină de forță. Detești mediocritatea. Nu te temi de nimic, ai inițiativă, talent organizatoric și putere de muncă. Ești competitiv și original.

9 - Ai vederi largi, mărinimie, mult idealism și pari a fi menit pentru o cauză înaltă. Ești altruist, caritabil și plin de compasiune pentru cei din jurul tău.

10 - Ai o mentalitate de învingător, îți croiești drumul în viață fără să ai nevoie de sprijin. Puternic, curajos, dinamic, sigur pe tine, ambițios, inventiv și cu spirit de comandă, abilități strategice.

11 - Ai însușiri aparte: vocație, iluminare, intuiție, imaginație, abnegație. Ești idealist, ai un destin special, călăuzit de puterea convingerilor și marcat de talent.

12 - Ai un simț dramatic dezvoltat și pui talent în tot ceea ce faci, chiar dacă e vorba de lucruri banale. Ești liantul grupului și sufletul petrecerilor.

13 - Ești consecvent și duci lucrurile începute până la capăt. Te bucuri de încrederea celor apropiați, deoarece ai talentul și disciplina să îmbini frumosul cu durabilul și funcționalul.

14 - Ai o fire de jucător. Ești curios, independent și adaptabil. Ai nevoie constant de informație, provocări și schimbare. Ești curajos și riști deseori.

15 - Familia este cel mai important lucru pentru tine. Defectele tale sunt neîncrederea, timiditatea, sensibilitatea exagerată, mai ales la critici sau la lipsa de atenție a celorlalți.

16 - Ești o persoană intuitivă, inteligentă, analitică și profundă. Ai înclinație spre cercetarea subiectelor serioase, de fond, ale vieții. Extrem de interesat de cultură, filosofie, religie, etică.

17 - Ai o ambiție de fier, plin de energie și cu o viziune largă și sintetică. Talentul tău special este către afaceri. Excelent organizator, manager, cu o minte iute și progresistă.

18 - Ai un caracter puternic, ești hotărât, curajos și îndeplinești mai mereu tot ce îți pui în minte.

19 - Ești hotărât și iubitor de libertate, nu faci decât ce vrei tu. Ai o ambiție uriașă și ești mânat de imboldul de a reuși, de a câștiga putere, de a ajunge să te cunoască și să te respecte lumea.

20 - Ești foarte sensibil la mediul înconjurător. Aspiri la armonie, frumusețe și afecțiune. Deși pari liniștit și retras, ai cultul prieteniei și ești făcut să trăiești în pereche.

21 - Te caracterizează instabilitatea, lipsa de disciplină, superficialitatea, tendința de a te risipi în mai multe direcții fără să finalizezi. Cu toate astea, ești norocos în dragoste.

22 - Ai forță de stăpânire și o mare ambiție. Caracterul puternic, simțul practic, creativitatea și inițiativa ta arată că ai toate calitățile unui lider și abilitatea de a-i influența pe ceilalți.

23 - Ești inteligent, agil, flexibil și ingenios. Reacționezi spontan, rapid și adecvat oricărei situații. Pentru tine viața este o aventură prin care poți experimenta mereu lucruri noi.

24 - Ești mărinimos, săritor și gata să răspunzi prompt la solicitări. Ești un foarte bun prieten, cercul de apropiați este sfânt pentru tine și ești gata oricând să faci sacrificii pentru a salva o prietenie și a păstra o bună relație.

25 - Ești posesorul unei judecăți logice și pătrunzătoare. Strălucești prin facultățile intelectuale și prin dorința de studiu, de instruire. Îți place să cercetezi, să investighezi și trebuie să te încurajeze lumea în această direcție. Mai ai și o intuiție foarte bună.

26 - Ești energic, eficient și ambițios, ai stofă de afacerist. Bun organizator, inteligent și realist, cu viziune de ansamblu și putere de răzbatere. Te descurci excelent în hățișul finanțelor. Relațiile sociale și familia contează la fel de mult cât cariera.

27 - Te caracterizează exigența, ai tendința de a dezvolta atașamente nocive și ai adesea senzația că nu ai primit ce meritai în viață, ceea ce duce la unele frustrări. În schimb, ești foarte deschis la minte, dinamic, entuziast și idealist.

28 - Plin de inițiativă și mânat de dorința de a te impune. Ai stofă de lider, dar ai mai mare succes în asociere cu altcineva decât singur. Ești cooperant, dar ai momente de independență. Te simți în largul tău numai când ai libertate de mișcare.

29 - Ești un personaj cu totul special. Ai instincte și intuiții ieșite din comun. Ești un vizionar. Detești banalitatea și ai țeluri înalte, proiecte ambițioase.

30 - Caracteristicile principale sunt sensibilitatea, dragostea pentru frumos și o doză neobișnuită de creativitate. Ai un suflet de artist, cauți armonia și ai talent. Defectele sunt dezordinea, lipsa de consecvență, superficialitatea, starea de spirit schimbătoare.

31 - Ești harnic, priceput, practic, responsabil și atent la detalii. Rigiditatea, încăpățânarea, avariția sunt principalele tale defecte. În dragoste, trăiești sentimente profunde care se exteriorizează doar atunci când ai siguranța că nu ești respins. 

Lasă un comentariu