Modernizarea Ambulatoriului, din Luduş

Distribuie pe:

Ambulatoriul (Policlinica) Spitalului Orăşenesc ,,Dr. Valer Russu'', din Luduş, proiectat şi construit în anii 1961-1962, şi-a îndeplinit cu prisosinţă, prin medicii şi personalul medical, menirea sa timp de peste o jumătate de secol. Cerinţele actuale impun modernizarea parterului şi a etajului I, dotarea cabinetelor cu aparatură medicală la standarde europene. În viitorul apropiat, bolnavii care vor apela la serviciile medicilor de aici vor avea la dispoziţie şi două lifturi, pentru targă şi persoane.

Miercuri, 1 aprilie 2015, domnul primar Cristian Moldovan, însoţit de domnul inginer Daniel Şofron, manager de proiect, a semnat, la Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru Alba Iulia, contractul de finanţare a proiectului „Modernizarea şi dotarea Ambulatoriului Spitalului Orăşenesc «Dr. Valer Russu»" din Luduş.

Valoarea totală a proiectului este de 7.563.438 lei, cea mai mare parte a sumei provenind din fonduri europene nerambursabile şi doar 825.956 lei de la bugetul local. Termenul de finalizare a lucrărilor de modernizare este 31 decembrie 2015.

În etapa imediat următoare vor fi demarate procedurile de achiziţie (licitaţie) pentru partea de construcţii şi de dotări.

Lasă un comentariu