Nu va fi uşor sub Dealul Feleacului

Distribuie pe:

Astăzi, 17 aprilie, de la ora 20.30, ASA Târgu-Mureş va întâlni în deplasare pe CFR Cluj. Un meci între formaţiile de pe locurile 2, ASA, şi 17, CFR Cluj. O partidă mult mai dificilă decât ar arăta clasamentul, clujenii fiind pe această poziţie din cauza depunctării cu 24 de puncte. Partida a fost prefaţată în cadrul unei conferinţe de presă de preşedintele executiv, Narcis Răducan, antrenorul principal, Liviu Ciobotariu şi Nicolas Gorobsov, componentul lotului ASA Târgu-Mureş.

„Vom întâlni o formaţie cu un bilanţ destul de bun în ultimele 3 partide, cu 2 victorii şi o înfrângere în derby-ul Cluj-ului, în minutul 87.  O echipă cu jucători foarte buni, chiar dacă au unele frământări administrative, cu insolvenţa. Sunt jucători cu experienţă, de genul lui Camora, Tade, Deac, Dore, Muniru, care au câştigat trofee. Ne aşteaptă o partidă dificilă. Din punctul nostru de vedere suntem pregătiţi, băieţii sunt montaţi, ne dorim foarte mult să revenim de la Cluj cu toate cele 3 puncte. Avem această capacitate, am demonstrat până acum că suntem o forţă, o echipă matură care ştie ce vrea. Dar trebuie să fim foarte concentraţi la ceea ce avem de făcut vineri seara. Sunt convins că vom face tot ceea ce ne stă în putinţă să venim cu cele 3 puncte de la Cluj, pentru a-i face fericiţi şi pe suporteri", a declarat Liviu Ciobotariu, antrenor principal ASA Târgu-Mureş.

„CFR Cluj a acumulat mai puţine puncte decât ar fi meritat, în ultimul timp. Chiar dacă au unele probleme administrative, au jucători de valoare şi de aceea trebuie să le acordăm atenţia cuvenită, pentru a nu avea surprize neplăcute. Am realizat până acum o performanţă deosebită, împreună cu jucătorii şi staff-ul tehnic. Miza acum creşte şi trebuie să fim foarte concentraţi. Am încredere în băieţi şi sunt siguri că vor da totul pe teren. M-aş bucura ca suporterii mureşeni să fie alături de echipă, aşa cum s-a întâmplat şi până acum", a afirmat Narcis Răducan, preşedinte executiv ASA Târgu-Mureş.

„Am avut o săptămână întreagă să pregătim foarte bine acest joc. Ne aşteaptă un meci foarte greu la Cluj. Sperăm să trecem cu bine, deoarece am avut mai multe săptămâni cu meciuri multe şi nu am avut timp să ne revenim complet. Echipa este unită, formăm o adevărată familie şi cred că vom face un meci foarte bun acolo. Vom vedea după meci ce va fi, dar eu sunt optimist şi cred că vom veni cu un rezultat bun de acolo", a spus Nicolas Gorobsov, jucător ASA Târgu-Mureş.

„Roş-albaştrii" au nevoie de un număr cât mai mare de suporteri pentru a-şi susţine favoriţii în drumul spre victorie!

Lasă un comentariu